Dit is een preview van agenda item "Werkzaamheden Apeldoorn".

Contact Lid worden

Werkzaamheden Apeldoorn

04 Mar 2024 t/m 12 Apr 2024

In maart en april worden er werkzaamheden uitgevoerd. Dit doen we om de kwaliteit van de club hoog te houden. Lees hier wat je precies kunt verwachten.

PLANNING

Werkzaamheden maart
Van maandag 4 t/m vrijdag 8 maart en maandag 11 t/m vrijdag 15 maart werkt men aan het luchtbehandelingssysteem. Tijdens deze dagen kan de temperatuur in alle ruimtes van de club anders aanvoelen dan dat je gewend bent. 

Werkzaamheden april 
Van maandag 8 t/m vrijdag 12 april word de sauna gerenoveerd en werkt men aan de regeltechniek van ons zwembad. Tijdens deze periode zijn de wellness en het zwembad dicht, waardoor vrijzwemmen niet mogelijk is en de zwem- en aqualessen vervallen. 

Alternatief zwemmen
Tijdens de sluiting van het zwembad (8 t/m 12 april) ben je welkom in Aquacentrum Malkander om te zwemmen. Vanaf maandag 8 april liggen er twee vouchers (per lid) klaar bij de onze receptie om op te halen. Op vertoon van dit toegangsbewijs, je clubpas en ID-kaart krijg je toegang tot het Aquacentrum Malkander. Natuurlijk ben je ook welkom in het zwembad van Club Pellikaan Amersfoort. 

Vragen?
Ons team beantwoordt deze graag. Neem contact op via tel. 055 35 55 605 of loop langs bij de receptie. 


Bedankt voor je begrip!