Contact Lid worden

Balance Retreat

07 Nov 2024 t/m 10 Nov 2024

In november organiseren Arlette, Karimu en Adeline een 4-daagse yoga & pilates retreat in Spanje. Met liefde is er een programma samengesteld vol mindfulness, yoga en andere sportieve en ontspannende activiteiten. Inclusief verblijf en gezonde maaltijden.

Programma

Tijdens de 4-daagse retreat verblijf je met een klein gezelschap in een luxe villa omgeven door prachtige natuur. Het programma is gevuld met sportieve en ontspannende activiteiten. Tijdens de retreat word je persoonlijk begeleid door Arlette (pilates), Karimu (yoga) en Adeline (food). Zij zijn te allen tijde aanwezig om je te helpen jouw sportieve en spirituele doelen te realiseren. Wat er o.a. op de planning staat: yoga, verdiepende meditaties, pilatessessies maar ook een mindful hike door de magische omgeving en een bezoekje aan het charmante kustplaatsje Sitges. Alle activiteiten zijn inbegrepen, maar natuurlijk beslis je zelf of je overal aan mee wil doen. Elke dag is er ook een vrij moment om zelf de omgeving te ontdekken of te relaxen bij het zwembad. 


Brunch en diner
Laat je op culinair vlak dagelijks verwennen door Adeline met heerlijke gerechten bereid met pure, lokale ingrediënten voor een complete ervaring tijdens het Balance Retreat. 

Inclusief
• Verblijf (3 nachten) in een luxe villa
• dagelijks smoothies, ontbijt, lunch, borrel en diner
• Sportactiviteiten en spirituele rituelen
• Persoonlijke begeleiding van professionele yoga- en pilatesdocenten

Exclusief
• Vlucht en transfers
• Extra maaltijden, excursies of massages buiten pakket om 


Kosten

Hieronder vind je een overzicht van de totale kosten per kamer (inclusief activiteiten en eten/drinken zoals hierboven vermeld). 

Prijs voor niet-leden Club Pellikaan975 euro
Prijs voor leden Club Pellikaan875 euro

Karimu Corbeek

Karimu Corbeek

Arlette Holtus

Arlette Holtus

Adeline van der Steenhoven

Adeline van der Steenhoven

Meer info of aanmelden

Masia Capdet Retreats verzorgt deze retreat op de volgende data:

7 t/m 10 november 2024

Wil je meer informatie ontvangen? Bekijk hier de volledige brochure. Aanmelden kan via masiacapdetretreats@gmail.com

Leuk om Masia Capdet Retreats te volgen op Instagram? Volg @masia_capdet_retreats. Op dit kanaal vind je ook meer info over deze retreats.