Contact Lid worden

Beweegprogramma voor kids

10 Jan 2018 t/m 28 Feb 2018

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Bij het nieuwe beweegprogramma 'Kinderen in Beweging' begeleidt FysioHolland Maastricht kids om gezonder te leven, op gewicht te blijven of weer op gewicht te komen.

'Kinderen in Beweging'

Tijdens het beweegprogramma 'Kinderen in Beweging' maken kids onder begeleiding van een fysiotherapeut kennis met verschillende vormen van sport en spel. Een goede beweging en speelplezier zorgt ervoor dat hun energielevel omhoog gaat en het vetpercentage daalt. Wil je graag een combinatie van begeleiding op gebied van beweging en voeding? Dan is het mogelijk om samen met een gewichtconsulent aan de slag te gaan met een gezond voedingspatroon. 

Voor wie?

'Kinderen in Beweging' is speciaal ontwikkeld voor kids die te maken hebben met overgewicht. Het programma is ideaal voor kids tussen de 6 en 12 jaar die (spelenderwijs) meer beweging nodig hebben en om hen een betere levensstijl aan te leren.  

Contact

Heb je vragen of wil je je kind(eren) aanmelden voor 'Kinderen in Beweging'? Neem contact op met FysioHolland Maastricht via 043 760 03 33 of stuur een e-mail: maastricht@fysioholland.nl

*De zorgverzekeraar vergoed voor een groot deel de kosten van het programma. Vraag hiernaar bij je zorgverzekeraar.