Lid worden

Gurbatschan Singh

16 Nov 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Gong healing en yoga door de Indiase Gurbatschan op zaterdag 16 november. Door de trillingen ervaar je diepe ontspanning.

Ontspan met de gong

Klank is een geweldige manier om stress te verminderen. De trillingen van de gong zorgen voor een diepe ontspanning. Gurbatschan: "Wanneer je niet lekker in je vel zit en stress of lichamelijke klachten hebt, is de trilling verstoord. Door de gong ervaar je weer balans in je lichaam." In deze unieke sessie van 90 minuten combineert Gurbatschan yoga, gong healing en lachyoga. 

Ontspan met de gong

Wie is Gurbatschan Singh?

Gurbatschan Singh is in 1959 in India geboren en opgegroeid in een spiritueel gezin in New Delhi. Het is zijn missie in dit leven om anderen te helpen meer rust in hun hoofd te krijgen. Hij heeft 35 jaar ervaring in het geven van yogatrainingen. Meer weten over Gurbatschan Singh? Yoga magazine schreef een artikel over hem. 


Wil je meedoen met de workshop?

Gurbatschan Singh is op de club in Maastricht op zaterdag 16 november van 13.30 - 15.00 uur. Deze workshop is gratis voor leden van de club (normaal 62 euro p.p.). =Neem een dekentje mee naar de les en een flesje water. De workshop is vol. Aanmelden voor de reservelijst bij de receptie.


Namasté November

De workshop van Gurbatschan Sign is onderdeel van Namasté November. Bekijk het hele programma in november hier