Contact Lid worden

PT proeverij

20 Jun 2021 t/m 31 Aug 2021

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Wil je beginnen met personal training, maar wil je graag eerst ontdekken wie er goed bij jou past? Dan hebben wij de oplossing! Doe mee met de PT proeverij, waarbij je een personal training sessie ervaart met al onze PT'ers.

Ready, set, go!

Bij PT-Lab hebben we vier vaste trainers, dus een match is gegarandeerd! Angela, Saskia, Sezan en Nina kijken samen met jou naar je wensen en behoeften op het gebied van sport en voeding. De proeverij bestaat uit vier PT sessies, elk van een andere personal trainer, voor 200 euro. Na deze proeverij kijken we samen welke trainer het best bij jou past. Starten? Leuk! Dit kan elk moment, wanneer het jou het best uitkomt. 

Ready, set, go!

Even voorstellen

Angela

Angela is de oprichter van PT-Lab. Met een ballet achtergrond als ballerina bij het nationaal ballet, balletdocent op het conservatorium en docent van de balletacademie Club Pellikaan ben je voor een combi van kracht, flexibiliteit en cardio bij Angela helemaal aan het juiste adres. Tel daar een tal aan cursussen voor zwangerschap, voeding, lifestyle, obesitas en burn-out bij op, en je kunt bij Angela voor alles terecht! 

Even voorstellen

Saskia

Saskia werkt al 10 jaar als groepslesinstructeur bij Club Pellikaan, en vanaf september 2020 ook als personal trainer. Bij Saskia kun je 'stoere chick krachttraining' verwachten. Veel variatie, maar vooral ook een persoonlijke approach, om het voor jou zo prettig en effectief mogelijk te maken. Naast de training blijft ze betrokken en krijg extra informatie op maat. "Ik probeer er net iets meer uit te halen, dan jij denkt zelf te kunnen". 

Even voorstellen

Even voorstellen

Sezan

Sezan werkt al 13 jaar bij Club Pellikaan als groepsinstructeur, sales advisor en nu ook als personal trainer van PT-lab! Jou motiveren om doelen te behalen dat is Sezan's drijfveer! De personal training sessies van Sezan kun je omschrijven als allround. Mobiliteit en flexibiliteit zijn belangrijke kernpunten, vandaar dat er ook veel lenigheid in de sessies wordt toegepast. "Als je bij mij komt trainen dan krijg je een trainer met pit!"

Even voorstellen

Even voorstellen

Nina

Nina is al 5 jaar intensief krachttrainster en wil haar energie en motivatie gebruiken om jou te helpen! Een personal training sessie van Nina bestaat uit krachttraining voor het hele lijf, inclusief continue aanmoedig en advies voor voeding. Want naast personal trainer is Nina student waarbij ze cursussen volgt op het gebied van sport en voeding. Heb je moeite met techniek of heb je een steuntje in de rug nodig? Dan is Nina your girl! 

Even voorstellen

Wil je je graag inschrijven of heb je vragen? Neem contact op met het PT-Lab via info@ptlab.nl.