Contact Lid worden

Sport Kinderopvang Pellikaan

16 Aug 2023 t/m 31 Dec 2023

Op zoek naar een actieve kinderopvang? Dan is Sport Kinderopvang Pellikaan de perfecte keuze voor jou. Lees snel verder voor meer informatie!

Wist je dat 80% van de jonge kinderen in Nederland onvoldoende beweegt? Dit heeft grote gevolgen voor hun leven, omdat beweging juist in de eerste jaren van groot belang is. Bij Sport Kinderopvang Pellikaan zijn de medewerkers goed opgeleid en bekend met de vereisten voor een gezonde leefstijl op het gebied van voeding en beweging.

Voor de kleintjes

Bij Sport Kinderopvang Pellikaan hebben ze naast de sport-BSO, ook een sportieve peuteropvang. Een fijne en uitdagende plek voor peuters om bezig te zijn met beweging, sport en ontwikkeling! Een uniek concept voor peuters in Tilburg, waar je kindje zich op een sportieve en speelse manier ontwikkelt.

Klaar voor de basisschool

Via een VVE-programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie) bereidt Sport Kinderopvang Pellikaan je kindje voor op de basisschool. Dit doen ze door extra nadruk op taal, rekenen en vaardigheden te leggen. Deze aanpak wordt op een natuurlijke en moeiteloze manier geïntegreerd, vaak gecombineerd met sport en beweging. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin kinderen samen dansen op muziek of het aantal ballen tellen tijdens het gooien. 

Naast het sporten en bewegen wordt er ook veel aandacht besteed aan knutselen, spelen in de poppenhoek en bouwwerken maken.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kom dan samen met je peuter een kijkje nemen. Klik hier om contact op te nemen met Matthijs Vermunt voor een vrijblijvende rondleiding. 

Teaser

Zwemles

MEER INFO