Contact Lid worden
Pilates instructeur Maastricht

Pilates instructeur Maastricht

Maastricht

Ben jij een Pilates-instructeur die met jouw passie en enthousiasme onze leden een fijne workout kan geven? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

WAT GA JE DOEN?

Momenteel zoeken we een invalinstructeur voor de Pilateslessen. Als we van beide kanten tevreden zijn, opent dit misschien de deur naar het verzorgen van je eigen vaste groepslessen in de toekomst.

WAT KRIJG JE DAARVOOR?

Een goed gevoel: jij helpt onze leden om gezonder te leven! Je komt in contact met veel verschillende leden en ontmoet veel collega's die dezelfde passie voor sport delen. Geniet na de les nog van een moment voor jezelf in de wellness! 

WIE ZIJN WIJ?

Club Pellikaan is een familiebedrijf met zeven sportclubs. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life!

IS DIT JOUW BAAN?

Denk jij dat deze baan bij jou past? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar Efke Tjan via: etjan@clubpellikaan.nl.