Contact Lid worden
Boksen in Almere

Boksen in Almere

Boksen Almere

Boksen in Almere was nog nooit zo leuk als bij Club Pellikaan! Onze bokslessen zijn er voor jong en oud en voor alle niveaus. Tijdens de lessen leer je op een fijne manier boksen en kun je sparren met andere clubleden. Bovendien train je je hele lichaam en werk je aan je conditie. Ontdek nu wat boksen in Almere bij Club Pellikaan voor jou kan betekenen!

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train zelfvertrouwen en discipline
  • Vermindert stress en spanning

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Almere

Bij Club Pellikaan Almere kun je genieten van verschillende bokslessen, zoals kidsboxing en Fightclub. Onze bokslessen zijn voor iedereen, ongeacht niveau of leeftijd. Tijdens de lessen leggen we de nadruk op positieve energie en het samen leren en ontwikkelen. We beginnen het boksen met een warming-up van 10 minuten en gaan vervolgens over naar technieken, oefeningen op uithoudingsvermogen, conditie en kracht en bokszaktraining. Ook met elkaar boksen is mogelijk op een laag niveau, om het leuk te houden voor iedereen. Aan het eind of in het midden van de les doen we buikspieroefeningen en diverse push-ups. Wanneer het weer het toe laat boksen we in de buitenlucht op The Field. Zo krijg je gelijk je dosis vitamine D binnen! Vergeet niet om je eigen handschoenen mee te nemen!

Adres

Koninginneweg 1
1312 AW, Almere
036-533 6736

Bekijk kaart

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Boksen bij Club Pellikaan in Almere is meer dan alleen een sport. Je kunt niet alleen deelnemen aan diverse bokslessen zoals kidsboxing en Fightclub, maar ook aan andere groepslessen zoals bodypump, yoga en HIIT training. En dat alles in een omgeving die voelt als een tweede thuis, waar je lid kunt worden met het hele gezin met een familieabonnement. Kijk voor meer informatie op onze pagina over de sportschool in Almere en onze pagina over yoga in Almere.

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Word lid van Club Pellikaan Almere