Contact Lid worden
Yoga in Almere

Yoga in Almere

Op de club in Almere vind je een zeer uitgebreid aanbod aan yogalessen. Word lid en doe mee met power yoga, restorative yoga of aerial yoga in de speciale yoga hangmatten. Voel je fit en ontspannen!

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

yogalessen in Almere

Bij Club Pellikaan Almere kun je onbeperkt meedoen met yogalessen. Wil je sterke spieren ontwikkelen? Doe dan mee met power yoga. Ben je juist op zoek naar meer ontspanning? Kies dan voor hot easy flow yoga in de infrarood verwarmde zaal. 

Uniek in Almere zijn de aerial yogalessen in de speciale hangmatten die aan het plafond zijn bevestigd. Het doek ondersteunt, vermindert de druk in je wervels en haalt de spanning uit je schouders en nek. 

Doordat je de oefening kunt aanpassen naar je eigen niveau, hoef je geen ervaring te hebben om te starten met yoga. De gecertificeerde instructeurs helpen om alles uit je yogales te halen.

yogalessen in Almere

Yin Yoga in Almere

Een van onze populairste yogalessen is yin yoga. Een rustige vorm van yoga waar houdingen tussen de twee en vijf minuten lang worden vastgehouden. Door een complete overgave aan de zwaartekracht ontstaat er ruimte in de bindweefsel en gewrichten. 

Dit kan eerst ongemakkelijk aanvoelen, maar naarmate je dit vaker oefent word je hier flexibeler in. Deze les geeft je ontspanning en kan helpen langdurige (rug)klachten te verminderen. 

Adres

Koninginneweg 1
1312 AW, Almere
036-533 6736

Bekijk kaart

Hot yoga in Almere

Bij Club Pellikaan Almere kun je kiezen uit 'gewone' yogalessen of hot yogalessen. Hot yoga wordt gegeven in een infrarood verwarmde zaal met een temperatuur van 35 tot 38 graden. We geven hierin ook Bikram yoga. Dit is een intensieve vorm van yoga waarbij elke les bestaat uit 26 yogahoudingen en 2 ademhalingsoefeningen. 

Deze worden in een vaste volgorde uitgevoerd. De yogavorm bestaan uit twee principes: ontgiften van het lichaam door zweten en het vermogen van het lichaam om zichzelf van binnenuit te herstellen en soepeler en sterker te maken. 

Hot yoga in Almere

Waarom yoga bij Club Pellikaan Almere?

Yoga is inbegrepen bij je lidmaatschap. Dat betekent dat je als lid van de club niet alleen onbeperkt kunt meedoen met alle yogalessen, maar ook wanneer je maar wilt kun fitnessen, padellen of tennissen. Ook de andere groepslessen zitten inbegrepen bij je lidmaatschap. 

Heb je kinderen? Dan wordt je yogales nog relaxter door de kinderopvang tijdens het sporten. Geniet na je yogales nog even van een muntthee in The Coffee Club of kom in het weekend gezellig jumpen met de kids bij buurman Jumping Jack. Wil je eerst een proefles doen om te kijken of yoga iets voor jou is? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Word lid van Club Pellikaan Almere