Dit is een preview van agenda item "AYA Foundation sportevent".

Contact Lid worden

AYA Foundation sportevent

26 May 2022

Donderdag 26 mei organiseert clubmanager Wouter i.s.m. AYA Foundation een sportevent. Die dag bestaat o.a. uit verschillende workouts, een ijsbad challenge en barbecue. Leden en niet-leden zijn welkom.

AYA FOUNDATION

"De AYA Jong & Kanker Foundation werft geld en middelen om projecten van het AYA Zorgnetwerk te realiseren. En dat gaat zeker niet vanzelf. De AYA Jong & Kanker Foundation organiseert activiteiten en bijeenkomsten, vertelt verhalen, inspireert en verbindt. Wij hebben een vaste kring van trouwe donateurs en partners. Daarnaast werven wij onze inkomsten uit eenmalige gelegenheden en losse donaties. Beide zijn een fundament voor onze missie." Meer weten? Ga naar ayafoundation.nl.


AYA AMBASSADEUR

Clubmanager Wouter is ambassadeur van het AYA Foundation en host die dag het event. Wouter: "Eind juni 2020 werd er bij mij een zeldzame tumor van 5 cm gediagnostiseerd in mijn ruggenmerg. Ik ging een periode in van onzekerheid. Uiteindelijk is het met een zware operatie verwijderd en sta ik nu jaarlijks onder controle. Deze gebeurtenis heeft me nog meer doen beseffen dat fysieke en mentale weerbaarheid ontzettend belangrijk is. 

Vanuit die gedachte heb ik een boek geschreven, genaamd “Kapot Sterk”, en zet ik me in om AYA’s weer fit te krijgen tijdens en na kanker. Het gevoel om iets te doen voor lotgenoten overheerst.

Als AYA ambassadeur hoop ik mijn steentje bij te dragen voor een verbeterde (na)zorg in Nederland, waarin iedere AYA de best mogelijk zorg moet kunnen krijgen.


PROGRAMMA

Op deze dag doe je verschillende workouts op het gebied van kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Ondertussen zorgt de DJ voor lekkere muziek waardoor je nóg een tandje harder wilt gaan. Ook krijg je een ijsbad workshop waarbij je tips en (ademhalings)oefeningen krijgt om vervolgens kort het ijsbad in te gaan. Een boost voor lichaam en geest. Natuurlijk laten we je niet met een lege maag naar huis gaan: we sluiten af met een barbecue. 


Wanneer • donderdag 26 mei 
Tijd • 11.00 - 19.00 uur
Locatie • Club Pellikaan Almere
Activiteiten • sport games, ijsbad challenge & barbecue
Kosten • 50 euro per persoon. Dit is direct een donatie aan de foundation. Je betaalt verder niks extra's voor de lunch en barbecue. Losse consumpties tussendoor zijn wel voor eigen rekening.


DONEREN

Uiteraard is je ticket voor het event meteen een donatie. Daarnaast kunnen je vrienden, familie, kennissen en collega's je supporten als deelnemer door een bedrag naar wens te doneren via deze link. Uiteraard zijn zij ook welkom om je aan te moedigen tijdens dit event. 


AANMELDEN

Meld je aan via deze link. Let op: je meld je meteen voor de groep van vier personen aan.