Dit is een preview van agenda item "Tennisseizoen van start".

Contact Lid worden

Tennisseizoen van start

30 Mar 2020 t/m 12 Sep 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Maandag 30 maart start het tennisseizoen bij Club Pellikaan Amersfoort in samenwerking met Tennis Academy Kockx (TAK). Meld je nu aan!

TAK gaat digitaal

In Amersfoort geeft TAK de tennislessen. Dit is een professionele tennisschool met een duidelijke missie: passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler. 

Om alles nog overzichtelijker voor je te maken, gaan we voortaan alles digitaal voor je bijhouden. Met één account voor het hele gezin kun je je online inschrijven, je facturen bekijken en kunnen we je nog beter op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het lesschema. 

Account aanmaken

Op www.yourtennis.nl kun je een account aanmaken. Daarna kun je elk seizoen inloggen en aangeven wat je graag wilt qua trainingen. Ook de stempelkaarten staan in het systeem. Wil je iets wijzigen? Dan kun je dit op elk moment aanpassen in het systeem. 

TAK gaat digitaal

Aanmelden zomerseizoen

Het zomerseizoen heeft 18 trainingsweken en loopt van 30 maart 2020 tot 12 september 2020. Tijdens de zomervakantie van 20 juli 2020 tot en met 30 augustus 2020 worden er geen trainingen verzorgt. Aanmelden kan tot 23 maart via Tennis Academy Kocks. Voor vragen kun je terecht bij 
tennisacademykockx@gmail.com.

* Tennisles zit niet bij het lidmaatschap van Club Pellikaan inbegrepen. De kosten hangen af van de duur en soort groep.

Aanmelden zomerseizoen