Contact Lid worden

8-weekse mindfulness training

24 Jan 2024 t/m 20 Mar 2024

Minder piekeren, je rustiger voelen en meer genieten van het nu, zonder teveel bezig te zijn met het verleden en de toekomst? Doe dan mee met de 8-weekse mindfulness training van Mindful Leven. Start woensdag 24 januari 2024.

MINDFUL

In deze 8 weken geven we je duidelijke handvatten die je makkelijk en direct kunt inzetten in het dagelijks leven. Je leert o.a. om vriendelijker te zijn voor jezelf. Ook krijg je inzicht in jouw gedrag- en denkpatronen en krijg je tips hoe je hier anders mee om kunt gaan. Elk bijeenkomst heeft een eigen thema. We starten met het ontdekken van mindfulness, wat het is en hoe je het inzet in het dagelijks leven. Daarna gaan we dit verdiepen door aan de slag te gaan met mindfulness in de moeilijkere momenten, zoals bijvoorbeeld in tijden van stress.

Tijdens elke bijeenkomst is er afwisseling tussen theorie, uitleg en het uitvoeren van oefeningen. Ook krijg je oefeningen mee voor thuis. Sommige kosten tijd, en andere voer je direct uit in tijdens het dagelijks leven. Op die manier bouw je uiteindelijk een scala aan handvatten op, die je kunt blijven gebruiken, ook na de training. 


De training wordt gegeven door Diane van Mindful Leven. Meer informatie over wie Diane is en wat zij doet vind je hier

DATA

Lessen zijn altijd op woensdag*:  
24 januari, 31 januari, 7 februari, 21 februari, 28 februari, 6 maart, 13 maart en 20 maart.

Tijd • 19.00 - 21.15 uur   
Locatie • dance 3  
Kosten leden • 295 euro
Kosten niet-leden • 350 euro
Aanmelden • bij de receptie of via mindfulleven@gmail.com
Zelf meenemen • handdoek of dekentje om op te liggen. Matjes en kussentjes hebben we op locatie, maar altijd goed als je eigen materiaal meeneemt. 

* woensdag 14 februari vervalt i.v.m. de voorjaarsvakantie. 


VERGOEDING

Er zijn zorgverzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering mindfulness programma's vergoeden. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Diane is een gecertificeerd cat. 1 mindfulness trainer bij de VMBN (dit wordt verlangd als er sprake is van vergoeding).

INTAKE 

Na aanmelding volgt er een intake. Dit is een gesprek van zo'n 15 minuten waarin we ingaan op reden van deelname, verwachtingen en vragen. Ook als er fysiek of mentaal specifieke klachten zijn, is het goed voor de trainer om dit vooraf te weten. Tijdens de training is er daardoor meer persoonlijke begeleiding mogelijk.