Contact Lid worden

Dagpassen thuis? Lever deze in voor 1 januari

29 Oct 2021 t/m 15 Dec 2021

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Wil je iemand meenemen naar de club en heb je nog dagpassen thuis liggen? Lever deze dan voor 1 januari 2022 in. Vanaf deze datum zijn dagpassen niet meer geldig omdat we hiermee stoppen.

Besloten club

Tijdens de coronaperiode hebben wij gemerkt hoe fijn het is als de club alleen toegankelijk is voor leden. Het is natuurlijk erg leuk om iemand mee te nemen, maar het zorgt ook voor extra drukte in de club - zeker op de piekmomenten. Ook is het praktisch onmogelijk voor onze sportadviseurs om alle gebruikers van dagpassen persoonlijk te ontvangen en wegwijs te maken in de club, omdat het gebruik van een dagpas op vrije inloop is. 


Vrienden meenemen

Heb je nog dagpassen thuis liggen? Dan kun je deze gebruiken tot 1 januari 2022*. Natuurlijk blijft het wel mogelijk om een vriend(in) te introduceren bij de club na deze datum. Dit kan door het contactformulier in te vullen en een afspraak te maken voor een proefdag sporten of even bij de sportadviseurs op de club langs te lopen. Onze sportadviseurs nemen dan contact op om een afspraak te maken voor een gratis introductie. 

*Je mag niet vaker dan 2x per half jaar worden geïntroduceerd. Niet te gebruiken voor Namasté November specials. Bekijk overige voorwaarden op dagpas.