Contact Lid worden

Strength Development

10 Jan 2024 t/m 30 Mar 2024

Zijn range of motion, periodisering en progressive overload vage termen voor je? Na de cursus Strength Development niet meer! Leer de in en outs van krachttraining tijdens de 12-weekse cursus.

Fit voor 2024 in 12 weken

Tijdens de cursus Strength Development train je op een vast moment in de week: woensdag 18.00 uur en zaterdag 12.00 uur. Hier ga je in een kleine groep aan de slag gaat met krachttraining. Onze fitcoaches geven je feedback en tips om je techniek en kracht te verbeteren. Dit programma is voor jou als je:

  • Wilt starten met krachttraining, maar geen idee hebt hoe;
  • Als je je krachttraining naar een hoger niveau wilt brengen;
  • Een stok achter de deur nodig hebt als motivatie;
  • Wilt leren welke parameters in je training belangrijk zijn;
  • Wilt leren wat termen als range of motion, periodisering en progressive overload inhouden;
  • Fit wilt zijn voor het nieuwe jaar begint.

Kracht training basics

Tijdens dit traject ligt de focus op sterker worden en wat er voor nodig is om dat doel te bereiken. Na dit 12-weken programma is jouw kracht meetbaar toegenomen. De training wordt aangeboden in small group vorm, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De twaalf weken worden opgedeeld in korte periodes, waarbij een les vier tot zes keer wordt herhaald. Het doel is dat je iedere week iets meer kunt dan de week ervoor: een belangrijke parameter waaruit je kunt merken dat je kracht is toegenomen.

Kracht training basics

Meedoen?

Deze 12-weekse krachtcursus is exclusief voor leden van de club en start op woensdag 10 januari. Je betaalt hiervoor niets extra! Om het uiterste uit deze periode te halen is commitment belangrijk. Je meldt je dus aan voor het gehele traject van 12 weken*. Alleen door elke week te komen zul je optimale progressie maken. Aanmelden kan tot 9 januari bij de receptie. Let op er is beperkt plek en vol is vol!

*Halverwege de cursus aansluiten en een enkele les meedoen is ook mogelijk (mits er plek is) maar voor je eigen progressie en kwaliteit raden we aan om de volledige cursus mee te doen.