Contact Lid worden

Verbouwing zwembad

08 Jul 2019 t/m 29 Jul 2019

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Vanaf maandag 8 juli gaan het zwembad en de wellness tijdelijk dicht in verband met werkzaamheden. Hier lees je wat we gaan doen en wat dit voor jou betekent.

Wat gaan we doen?

De bodem van het zwembad wordt opnieuw betegeld, de douches in het zwembad worden vernieuwd, we gaan schilderen en betegelen in de gehele ruimte, de wand bij de sauna’s wordt verbeterd en het toilet in het zwembad wordt in een nieuw jasje gestoken. 

Tijdelijk ergens anders zwemmen

Dit betekent dat je tijdelijk niet kunt zwemmen en relaxen in Breda. De werkzaamheden duren twee tot drie weken. In deze periode kun je terecht in zwembad en wellness van onze clubs in Tilburg en Goirle. Ook hebben we een deal gemaakt met zwembad Sonsbeeck en Wolfslaar. Je kunt als lid tijdens de verbouwing twee keer per week hun faciliteiten gebruiken zonder kosten. De vouchers en voorwaarden zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

AquaFit wordt vervangen

Met de sluiting van het zwembad kan de AquaFit niet doorgaan. Als alternatief hierop gaan we op maandag 8 en 15 juli met de aquagroep wandelen. We starten hierbij op de club. Op vrijdag 12 en 19 juli wordt de Aquagym vervangen door een vitaliteitsles in Dance 2. 

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het begrip!