Contact Lid worden

Heropening op 1 juli

01 Jul 2020 t/m 31 Aug 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

De afgelopen weken hebben wij onze club klaargestoomd voor de heropening op woensdag 1 juli. Vanaf dan zijn vrijwel alle faciliteiten weer geopend. We hebben maatregelen genomen om sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Reserveer je bezoek

We vragen leden hun bezoek te reserveren via de Club Pellikaan Booking app. Zo reguleren we het bezoek in de club en de groepslessen. Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig gebruik kan maken van de verschillende faciliteiten. Ook het zwembad en de wellness worden gereserveerd. Je kunt maximaal zes dagen van tevoren boeken, met een maximum van twee boekingen per dag. Bekijk het rooster:

Wat kan ik doen in de club?

Vanaf 1 juli is in principe de gehele club in gebruik. Voor fitness, groepslessen en racketsporten moet je reserveren via de Booking app. Ook het zwembad en de wellness gaan op reservering. Heb je een gezinslidmaatschap? Dan hoef je niet te reserveren voor de Kidsclub. Op het terras van The Coffee Club kun je plaatsnemen als er een tafeltje vrij is. Wil je binnen eten? Vraag dan even of er een plekje vrij is. Reserveren is niet nodig.

Wat kan ik doen in de club?

Spelregels online booking

  • Je mag twee boekingen per dag doen 
  • Je kunt 6 dagen van tevoren boeken
  • Dit kan via de app of telefonisch
  • Fitness is per 1 uur en 15 minuten
  • Zwembad en wellness is per 45 minuten
  • Tennissen is per 60 minuten
  • Reserveren voor de Kidsclub is niet nodig

Liever geen app? Het is ook mogelijk om telefonisch te boeken.

Veilig sporten

De overheid heeft besloten dat sportclubs weer open mogen per 1 juli. Uiteraard wel met enkele veiligheidsregels, opgesteld in samenwerking met het RIVM. Zo wordt het bezoek gereserveerd via de Club Pellikaan Booking app. Daarmee zorgen we voor een veilige doorstroom en voldoende afstand in de club. Ook besteden we in deze periode nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Neem deze regels goed door voor je bezoek. 

Veilig sporten