Contact Lid worden

Indoor tri-Pellikaan

14 Jan 2024

Zondag 14 januari organiseren we het allereerste indoor triatlon event van Club Pellikaan Goirle! Het is een toegankelijke sprint triatlon: 750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen.

Indoor triatlon

De komende weken trainen we op de club voor deze indoor triatlon. Je krijgt meerdere technieklessen van experts, persoonlijke trainingsschema's en je tussentijdse resultaten worden bijgehouden met diverse testen. Ook leer je andere leden kennen die trainen voor hetzelfde doel, waardoor je elkaar kunt motiveren. Lees verder voor meer informatie over de triatlon en de informatieavond op donderdag 19 oktober. Als lid van de club betaal je niets extra voor deelname aan de triatlon en de voorbereidende trainingen.

Analyses en advies

Expert Joeri Meuris zal bij de start een lichaamsanalyse bij je afnemen. Dit bestaat uit een inspanningstest en een houdingsanalyse. Met de uitkomsten maken we een persoonlijk trainingsschema voor iedere deelnemer. Halverwege december herhalen we de testen om je progressie te meten. In de trainingsperiode voor de triatlon zijn er speciale triatlon lessen. Je krijgt toegang tot een WhatsApp groepschat waarin de data van de trainingen worden gedeeld en je ervaringen kunt uitwisselen. 

Analyses en advies

Triatlon experts

Tijdens de trainingen naar de triatlon werken we samen met de volgende experts:

Zwembegeleiding/techniek trainingen
Zweminstructeur Steffi Burgers
 
Techniek fietstrainingen
Triatlon ervaringsdeskundige/spinninginstructrice
Sandra de Looff-Landkroon
  
Looptraining incl. persoonlijk opbouwschema
Ex-topsporter Jeske van Ham
 
Wissel clinic ter voorbereiding op de officiële 
Triatlon ervaringsdeskundige
Sandra de Looff-Landkroon

Triatlon experts

Wanneer?

De triatlon is zondag 14 januari vanaf 09.30 uur. Tussen 30 oktober en 3 november doen we de inspanningstest en een houdingsanalyse bij iedere deelnemer. Daarna ontvang je je trainingsprogramma en worden de trainingen ingepland met de groep. We starten dus vanaf november met de trainingen en werken dan in 11 weken naar het ultieme doel: de indoor triatlon waarbij je 750 meter gaat zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen!

 

Aanmelden

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan bij de receptie van de club. Als lid van de club betaal je niets extra voor deelname en de voorbereidende trainingen. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen! Wil je ook bij de informatieavond op donderdag 19 oktober zijn, meld je hiervoor dan apart aan bij de receptie. 


Informatieavond 

Twijfel je nog of meedoen met de triatlon iets voor jou is? Kom dan donderdag 19 oktober naar de informatieavond in The Coffee Club. Deze informatieavond is ook voor mensen die zich al hebben ingeschreven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Triatlon ervaringsdeskundige Sandra de Looff-Landkroon geeft een presentatie over alle ins en outs van een triatlon (over de inhoud, hoe gaan we je begeleiden, wat heb je nodig en nog veel meer).    


De informatieavond is donderdag 19 oktober om 19.30 uur. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan voor de informatieavond bij de receptie. Ook leden die zich al hebben ingeschreven voor de triatlon kunnen zich (apart) voor de informatieavond aanmelden.

Teaser