Contact Lid worden

Interview Ad van Beurden

20 Feb 2018 t/m 24 Mar 2018

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Wie kent Ad niet? Al 40 jaar lid van Tennisvereniging Pellikaan en de enige die al zo lang bij de Club is. Lees meer over zijn herinneringen!

Bijzondere herinneringen

In de 40 jaar van Tennisvereniging Pellikaan heeft Ad veel bijzondere dingen meegemaakt. Zo vertelt hij over de grote toernooien die werden georganiseerd: "Soms wel over 21 banen, 12 buiten en 9 binnen!" 

Ook vonden er uitwisselingen plaats met buitenlandse teams. "Bij één van deze uitwisselingen kwam opeens Cliff Richard de club binnen als speler van het Engelse team", vertelt Ad enthousiast. 

Een speler die nog altijd in zijn geheugen gegrift zit, is Jan van Gorp, ook wel Jan Beton genoemd. Ad: "Hij stond bekend om zijn wedstrijden die soms wel 3 uur duurde. De langste wedstrijd duurde zelfs 7 uur en werd gespeeld over 2 dagen."

Bijzondere herinneringen

Geweldige ontmoetingen

Ad heeft in deze tijd veel mensen ontmoet. In het bijzonder noemt hij een aantal namen. "Be Horsten was, samen met Marijke Ohler, één van de grote steunpilaren van de Club." Daarnaast noemt hij Henk Boeren de kartrekker van de sponsoring. "Ook heeft hij veel betekend voor de jeugdtennis", vertelt Ad. Hij roemt tevens het bestuur en de commissies van Pellikaan Tennis, waaronder Thijs Geuzen. 

Tennis CV

De tennis CV van Ad liegt er niet om! Naast het feit dat hij al 40 jaar tennist bij de vereniging, heeft hij ook bestuursfuncties bekleed én was hij nationaal scheidsrechter. 

Ad heeft nog veel meer mooie momenten die hij graag wil delen tijdens de reünie op zaterdag 24 maart. "Ik nodig alle leden en oud-leden dan ook graag uit om samen herinneringen op te halen". 

Op de foto staat Ad met Sandy, medewerkster op de Club in Goirle. 


Tennis CV
Teaser

Kom je ook naar de reünie?

Lees meer!