Contact Lid worden

Rookvrij en cashvrij

01 Jan 2020

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

We beginnen het nieuwe jaar met twee belangrijke veranderingen. Vanaf januari zijn onze clubs rookvrij, ook buiten en op het terras. Daarnaast kun je in 2020 niet meer met cash geld betalen in de club.

Rookvrij vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari 2020 is het niet meer toegestaan rondom de club te roken. Dat betekent dat ook het terras rookvrij is. Directeur Dennis Pellikaan: "Roken in de club was natuurlijk al verboden, maar vanaf 2020 is het ook buiten niet meer toegestaan. Het past niet bij de gezonde lifestyle waar wij voor staan. Daarnaast komen op onze clubs veel kinderen en wij willen graag het goede voorbeeld zijn voor hen." 

Rookvrij vanaf 1 januari

Cashvrij vanaf 1 januari

Vanaf januari 2020 zijn onze clubs cashvrij. Het is dan alleen nog mogelijk om te betalen met je pinpas of creditcard. Neem je liever geen portemonnee mee tijdens het sporten? Zet dan eenmalig geld op je clubpas door een bedrag te pinnen bij de receptie van de club. We noemen dit clubfee. Hiermee kun je kleine bedragen betalen in The Coffee Club of bij de receptie, zoals een kop koffie of een bezoek aan de zonnebank.

Cashvrij vanaf 1 januari