Contact Lid worden

Tennis- en padellessen

06 Sep 2021 t/m 18 Dec 2021

Wil je graag leren tennissen of padellen? BOB Tennis, Padel & Club Services start maandag 6 september met een training van 14 weken voor tennis en maandag 4 oktober met een training van 10 weken voor padel. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Tennis en padel

Tennis is een uitdagende sport, die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren en erg goed is voor je gezondheid. Padel is de nieuwste racketsport op onze club in Tilburg. Deze mix tussen tennis en squash wordt gespeeld in een speciale padelkooi. De wanden van deze kooi zijn onderdeel van het spel, waardoor het dynamischer en tactischer is dan tennis. Padel wordt meestal gespeeld door vier personen, 2 tegen 2. Maar bij ons in Tilburg hebben we ook een baan waar je met zijn tweeën kunt spelen: 1 tegen 1. Uniek in Nederland!

Tennis en padel

Tennis of padel leren?

TennisPadel
StartdatumMaandag 6 septemberMaandag 4 oktober                                   
Aantal weken14 weken                            10 weken


Wil je meedoen? Leuk! Je kunt je hier aanmelden. Na de aanmelding word je op een van bovenstaande dagen ingedeeld. Meer informatie? Neem contact op met de tennisschool (Bob Bergmans) via info@bobtennis.nl of bel naar 06 23 81 88 89.