Lid worden
Aquarobics instructeur Maastricht

Aquarobics instructeur Maastricht

Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste aquarobics instructeur. Kan jij jouw kennis en enthousiasme goed overbrengen op een groep en heb je ervaring met aquarobics? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Maak gebruik van alle faciliteiten op de club
  • Jij zorgt dat onze leden zich fit en gezond voelen!
  • Werken in een sportieve en energieke omgeving.

WAT GA JE DOEN?

Met jouw ervaring als aquarobic instructeur (opleiding via AFN, Fitvak of AALO) verzorg je een inspirerende les voor onze leden. De lestijden overleggen we graag met je.


WAT KRIJG JE DAARVOOR?

Een goed gevoel: jij helpt onze leden om gezonder te leven! Je komt in contact met veel verschillende leden en ontmoet veel collega's die dezelfde passie voor sport delen. Geniet na de les nog van een moment voor jezelf in de wellness! 


Wie zijn wij?

Club Pellikaan is een familiebedrijf met zeven sportclubs. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life!

Is dit jouw baan?

Denk jij dat deze baan bij jou past? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar Efke Tjan: Etjan@clubpellikaan.nl