Contact Lid worden
club pellikaan app

club pellikaan app

Til je workout naar een hoger niveau met onze apps. Hou je voortgang bij in de Club Pellikaan training app en reserveer online een groepsles of tennisbaan via de booking app.

 • Training app als aanvulling op je fitnessprogramma
 • Booking app: boek online je tennisbaan of groepsles
 • Train jezelf in 30 minuten fit met de eGym app

Booking app

Groepslessen en racketsporten worden gereserveerd via onze booking app. Je kunt een pincode aanvragen in de booking app (klik op: password reset) of via deze link. Dit kan alleen als je e-mailadres bij ons bekend is. Zo niet, dan kun je je gegevens hier aanvullen. Download de Club Pellikaan booking app in de App store (download) of Google Play (download). 

Booking app

Wachtlijst & reminders

Is je favoriete les al volgeboekt? Zet jezelf op de wachtlijst en ontvang automatisch een pushbericht als er een plekje vrijkomt. Meerdere personen krijgen een bericht als er een plekje vrijkomt, dus wees er snel bij. Ook herinneren we je via pushberichten aan de gemaakte reserveringen. 

PUSH BERICHTEN AANZETTEN

Om goed gebruik te maken van de wachtlijst en herinneringen, is het belangrijk dat je de push notificaties van de booking app aan hebt staan. Zie hieronder hoe je dit aan zet:

Apple iOS devices (iPhone, iPad, iPod touch)

 1. Ga naar Instellingen
 2. Scroll naar onder en klik op CP Booking
 3. Klik op meldingen
 4. Vink sta meldingen toe aan

Android smartphones en tablets

 1. Ga naar Instellingen 
 2. Tik vervolgens op Apps
 3. Scrol door de lijst met alle apps, en tik op de CP Booking app
 4. Tik op Meldingen en geef vervolgens aan of je wel of geen notificaties wilt zien

Meldingen in de app

Meldingen komen ook rechtsboven in het beginscherm wanneer je de booking app opent. Omdat je bij de wachtlijst snel zult moeten reageren - er worden automatisch meerdere leden op de hoogte gesteld - is het aanzetten van je pushberichten aan te raden.  

Training app

De training app is een mooie aanvulling op je fitnesstraining met de fitcoach. Wil je een paar kilo afvallen of spiermassa opbouwen? In de app hou je je voortgang bij. Na een meting bij de fitocach worden je meetgegevens direct in jouw app verwerkt. 

Training app

eGym app

Train op onze clubs in Apeldoorn, Breda, Maastricht en Tilburg met de eGym cirkel. Train je hele lichaam in 30 minuten en hou je voortgang bij in de app. Door het spelelement wordt sporten ├ęcht leuk! Voor eGym heb je een speciale armband nodig. Vraag ernaar bij de fitcoaches op de club. 

eGym app

Wil je inloggegevens ontvangen?

Laat dan je e-mail achter via deze link of vraag je pincode aan bij de receptie van de club of via deze link (klik op 'forgotten your PIN?').