Contact Lid worden

Onverklaarbare klachten?

07 Sep 2017

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Loop je al een lange tijd met onverklaarbare klachten en heb je geen idee waar het probleem zit? Doormiddel van natuurlijke middelen verhelpt orthomoleculair therapeut Monique van Santé Healthcare je klachten.

Een orthomole.. uh?

Juist, een orthomoleculair therapeut. Klinkt heel ingewikkeld, maar we maken het makkelijker. Een orthomoleculair therapeut geeft je een handleiding van het lichaam. Het geeft aan hoe en waarmee jouw lichaam zo goed mogelijk gebruik kan maken van het zelf herstellend-, en opbouwend vermogen.

Een orthomole.. uh?

Elke lichaamscel kan alleen goed functioneren als het de juiste voedingsstoffen krijgt. Wanneer er een onbalans of tekort aan voedingsstoffen, vitaminen of mineralen is, kunnen er allerlei klachten ontstaan. Denk aan ziekte, intolerantie of een allergie. Deze klachten blijven wanneer de tekorten niet worden aangevuld.

Aan de hand van een uitgebreide intake bepaalt Monique wat de oplossingen zijn voor de klachten. Deze bestaan vaak uit het aanpassen van voeding en inzetten van supplementen. Samen streven jullie ernaar dat het lichaamsherstellende vermogen uiteindelijk genoeg kracht heeft om zichzelf gezond te maken én te houden.

Teaser

Maak een afspraak met Monique

Ga naar de website van Santé Healthcare