Contact Lid worden

Padel in Goirle

Padel spelen in Goirle

Speel dé sport van dit moment in Goirle: padel! Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. Word lid van Club Pellikaan en speel onbeperkt padel op onze drie padelbanen in Goirle!

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Padellen in Goirle

Speel padel bij Club Pellikaan Goirle. Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland. De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dat is handig als je al tennis speelt, maar ook voor beginners is padel gemakkelijk te leren. 

Voor wie graag de basics van padel wil leren organiseren we regelmatig clinics op de club. 

Padellen in Goirle

Padeltraining Goirle

Vanaf nu is het mogelijk om te padellen bij Club Pellikaan Goirle. Wij zijn de eerste in Goirle met drie padelbanen! Met een lidmaatschap bij Club Pellikaan Goirle kan je onbeperkt padellen. 

Je betaalt dus niet per keer, maar je speelt zo vaak als je wilt! Nog geen ervaring met padel? Geen probleem! Alle fijne kneepjes van het padellen leer je bij een padeltraining van JustPadel.

Padeltraining Goirle

PADEL SPEELMAATJE ZOEKEN?

Al ervaring met padel maar wil je graag nieuwe mensen ontmoeten in Goirle om padel tegen te spelen? Meld je dan aan voor de clubladder van Sportconnexions. Speel padel op jouw niveau, wanneer je wilt.

PADEL SPEELMAATJE ZOEKEN?

PADEL SPELEN IN GOIRLE

Wil je graag padellen in Goirle? Word lid van The Padel Club! Je krijgt bij ons alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot yoga van sauna tot stoombad. 

En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan! 

Teaser

Padel spelen?

WORD LID

Adres

De Tolstaak 1
5051 NX Goirle
013-534 9050

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Goirle