Contact Lid worden

padel

Padel bij Club Pellikaan

Speel dé sport van dit moment bij Club Pellikaan: padel! Deze mix tussen tennis en squash speel je in een padelkooi. Inclusief bij je lidmaatschap!

The Padel Club

Je kunt buiten padellen bij Club Pellikaan Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Goirle en Maastricht. In Tilburg hebben we indoor padelbanen. Padel zit inbegrepen bij je lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak spelen als je wilt. Sla een balletje met een vriend(in) en relax daarna nog even in de sauna*. Of verruil de padelbaan een keer voor een pittige training in de fitness. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. Ga voor meer informatie naar:

The Padel Club

Voor wie is padel?

The Fastest Growing Sport You've Never Heard Of. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Voor alle leeftijden, ongeacht fysiek of technisch niveau. De puntentelling is gelijk aan die van tennis. Dit is gemakkelijk als je al ervaring hebt met een racketsport, maar ook als je dit niet hebt kun je dit gemakkelijk leren. Het is ook mogelijk om padelles te volgen. 

Voor wie is padel?

Klaar om padel te spelen?

Bij Club Pellikaan vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot boksen en van sauna tot stoombad*. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Padel spelen?

Word lid

* Club Pellikaan Almere heeft geen wellness en zwembad.