Contact Lid worden

Tennis- en padel lessen

Wil je (beter) leren tennissen of padellen? Ga dan op tennis- of padelles! Hier leer je de fijne kneepjes van deze leuke sport. Zo kun je goed voorbereid de tennis- of padelbaan op.

Wat leer je met tennis- en padel lessen?

Tijdens een tennis- en padelles leer je meer over de spelregels, materialen en techniek. Je krijgt persoonlijke begeleiding om de sport zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. En ook als je al redelijk een balletje kunt slaan, kun je lessen volgen om je verder te ontwikkelen.

Wat leer je met tennis- en padel lessen?

Privé tennis- of padel lessen?

De meeste van onze tennisscholen bieden zowel trainingen in groepsverband als privétrainingen aan. Er zijn speciale lessen voor beginners en gevorderden. Voor kinderen en senioren. In de winter trainen we met tennis op de binnenbanen. Als het zonnetje schijnt verplaatsen we de tennislessen naar de buitenbanen. Je kunt outdoor padellessen volgen bij Club Pellikaan Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Goirle en Maastricht. In Tilburg hebben we indoor padellessen.

Privé tennis- of padel lessen?

Wat kost tennis- en padelles?

Tennis- en padelles is niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De prijzen en mogelijkheden verschillen per club. De volgende tennisscholen zijn verantwoordelijk voor de tennis- en padellessen per club:

Amersfoort – Tennis Academy Kockx (TAK)
Almere - TennisCollege Flevoland
Apeldoorn - Global Sport Solutions
Breda - BOB Tennis, Padel & Club Services (Tilburg)*
Tilburg - BOB Tennis, Padel & Club Services*
Goirle - JustPadelJustTennis
Maastricht – Marij Perry, klik hier voor de prijzen van de padellessen.

* Meer informatie over lessen in Tilburg? Neem contact op met Bob Bergmans: 06 23 81 88 89.

Teaser

Wil jij ook tennis- of padelles volgen?

Maak een afspraak bij de club