Contact Lid worden

werken bij club pellikaan

Join the club!

Club Pellikaan is meer dan een sportclub. Motiveren, uitdagen, ontspannen, genieten en ontmoeten: dat is wat we hier doen. En daar kunnen we altijd nieuwe teamleden bij gebruiken. Join the club!

  • Help leden met hun doelen
  • Doorgroeien en opleidingen
  • Team van gezellige collega's

Work hard, play hard

Hard werken én veel plezier hebben: dat is werken bij Club Pellikaan! Vriendschappen voor het leven zijn ontstaan op de club. Regelmatig organiseren we leuke events om samen met je collega's aan mee te doen. 

Work hard, play hard
"Iedere dag voelt voor mij als thuiskomen in een warme en liefdevolle sfeer. Ik wil iedereen bedanken die mij gemaakt hebben tot wie ik nu ben: een tevreden, gezegend en gelukkig mens."
Marijke (Maastricht)
"De club is mijn tweede thuis: ik geef met veel plezier lesjes en begeleiding. Ik hou ervan de dingen die ik weet, over te brengen op anderen. Dat is wat mij betreft het leukste wat er is!"
Max (Tilburg)
"De afgelopen jaren heb ik zoveel leuke dingen gedaan op de club: van musicals met de kinderen tot kerstworkouts met senioren. En stepcursussen waar ik zelfs de meest A-ritmische mannen heb leren steppen!"
Jacqueline (Amersfoort)

Since 1976

Club Pellikaan is een familiebedrijf en bestaat sinds 1976. Na al die jaren is onze missie is nog steeds hetzelfde: een ontmoetingsplek creëren waar jong en ouder samen komt om te werken aan een gezonde lifestyle. Dit doen we samen met een groep van enthousiaste teamleden. En ook als je nog niet de papieren hebt voor een functie, kijken we graag wat mogelijk is. Zo zijn er horecamensen opgeleid tot fitcoach en werken er kinderleidsters als zwemdocent!

Since 1976

Open sollicitatie

Denk jij dat je perfect past bij de club, maar staat jouw droombaan er momenteel niet tussen? Stuur dan zeker even een bericht naar info@clubpellikaan.nl met daarin je CV, afdeling waar je zou willen werken en bij welke vestiging. Wij zorgen dan dat je bericht bij de clubmanager terecht komt. Wie weet komt er binnenkort een plekje vrij en zien we jou snel op de club!

Open sollicitatie