Contact Lid worden

werken bij club pellikaan

Club Pellikaan is meer dan een sportclub. We zijn één community, verdeeld over zeven clubs. We helpen leden om te werken aan een gezond lichaam. Uitdagen, ontspannen, genieten en ontmoeten: dat is wat we hier doen. En daar kunnen we altijd nieuwe teamleden bij gebruiken. Join the club!

JOIN THE CLUB

De leuke collega's zijn de grootste reden dat teamleden graag werken bij Club Pellikaan. Allemaal enthousiaste mensen die elke dag doen waar hun hart sneller van gaat kloppen. En ook als je nog niet de papieren hebt voor een functie, kijken we graag wat mogelijk is. Zo zijn er horecamensen opgeleid tot fitcoach en werken er kidsclub medewerkers als zwemdocent. 

JOIN THE CLUB

#SQUATGOALS

Elke dag inspireren we leden van de club om in beweging te komen. Natuurlijk blijven we zelf niet achter! Regelmatig organiseren we leuke events zoals een bootcamp met borrel of een padeltoernooi met collega's. Ook zijn er speciale prijzen voor teamleden te winnen tijdens de 100 Days Summer Challenge en mag je meedoen met events die we organiseren. 

#SQUATGOALS

IT RUNS IN THE FAMILY

Club Pellikaan is een familiebedrijf. Oprichter Henk Pellikaan was een sportliefhebber pur sang. Hij speelde zelfs mee met het allereerste WK voetbal in 1934! Inmiddels staat de derde generatie onder leiding van Dennis Pellikaan aan het roer. De missie is nog steeds hetzelfde: een ontmoetingsplek creëren waar jong en ouder samen komt om te werken aan een gezonde lifestyle. 

IT RUNS IN THE FAMILY

Max: "De club is mijn tweede thuis"

Op onze clubs hebben we teamleden van alle leeftijden: van allereerste bijbaantje tot 65-plus. Zo ook fitcoach Max uit Tilburg (67) die bij ons werkt sinds 2002. "Ik ben begonnen als vrijwilliger bij de badmintonvereniging op de club en werd benaderd of ik fitnessinstructeur wilde worden. Ik heb via justitie de FEBBI opleiding gedaan en waagde de stap om te solliciteren. Inmiddels is de club mijn tweede thuis: ik geef met veel plezier lesjes en begeleiding. Ik hou ervan de dingen die ik weet, over te brengen op anderen. Dat is wat mij betreft het leukste wat er is!" 

Max: "De club is mijn tweede thuis"

Open sollicitatie

Denk jij dat je perfect past bij de club, maar staat jouw droombaan er momenteel niet tussen? Stuur dan zeker even een bericht naar info@clubpellikaan.nl met daarin je CV, afdeling waar je zou willen werken en bij welke vestiging. Wij zorgen dan dat je bericht bij de clubmanager terecht komt. Wie weet komt er binnenkort een plekje vrij en zien we jou snel op de club!

Open sollicitatie