Contact Lid worden
Boksen in Apeldoorn

Boksen in Apeldoorn

Boksen Apeldoorn

Bij Club Pellikaan in Apeldoorn boks je meerdere keren per week onder begeleiding van professionele trainers. Onze bokslessen zijn geschikt voor de hele familie en bieden een full-body workout met veel uitdaging en afwisseling.

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train zelfvertrouwen en discipline
  • Vermindert stress en spanning

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Apeldoorn

Bij Club Pellikaan in Apeldoorn bieden we diverse bokslessen aan, voor jong en oud. Ook kan je boksen met het hele gezin, zoals Fightclub Family. Tijdens onze lessen leer je de basics van het boksen, verbeter je je techniek en train je je hele lichaam. De bokslessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau of leeftijd. Met mooi weer trainen we buiten op The Field. Zorg ervoor dat je je eigen bokshandschoenen aanschaft voordat je deelneemt aan een boksles bij Club Pellikaan in Apeldoorn.

Adres

Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn
055-355 5605

Bekijk kaart

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Boksen bij Club Pellikaan Apeldoorn is een perfecte activiteit voor het hele gezin op meerdere niveaus. Ontdek de voordelen van een familieabonnement en beleef sportieve en gezellige momenten samen. Na de boksles kun je heerlijk ontspannen in de wellness faciliteiten. Maar er is meer! Maak ook gebruik van de diverse groepslessen, zoals bodypump en pilates. Kijk voor meer informatie op onze pagina over de sportschool in Apeldoorn en onze pagina over yoga in Apeldoorn.Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Word lid van Club Pellikaan Apeldoorn