Contact Lid worden

Zwemmen

It's just you and the pool

Hou je van zwemmen en ontspannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Na je training neem je een duik in het zwembad, ontspan je in de whirlpools of doe je mee met aquarobics. Heb je kinderen? Dan leren zij zwemmen bij Club Pellikaan!

Zwemles

Zwemles is voor veel kinderen iets om naar uit te kijken. En ook als ouder is het fijn om te weten dat jouw kind zich kan redden in het water. De meeste kinderen beginnen daarom met zwemles als ze 4 jaar oud zijn. Voor de allerkleinste leden en hun ouders is er babyzwemmen. Je kunt zwemles volgen in Apeldoorn en andere clubs met uitzondering van Almere. Ga voor meer informatie naar:

Zwemles

Vrijzwemmen

Na een intensieve workout is er niets lekkerder dan een duik in het zwembad. Even alle spieren losmaken en genieten van totale ontspanning. Al is zwemmen natuurlijk al een training op zich! Of je nu oefent voor een zwemwedstrijd of recreatief baantjes trekt: ons zwembad is de ideale plek om vrij te zwemmen.

Vrijzwemmen

Whirlpools

Wil je nog even ontspannen na een intensieve training of een drukke werkdag? Relax dan nog even in onze verwarmde whirlpools. Onze bubbelbaden en speciale douches geven je een heerlijk uitgerust gevoel.

Whirlpools

Waar kun je zwemmen?

Je kunt genieten van ons zwembad in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht. In Almere hebben we geen wellness en zwembad. Leden in Almere krijgen korting op vertoon van de clubpas bij Thermen La Mer Spa & Wellness. 

Teaser

Benieuwd naar ons zwembad?

Vraag een rondleiding aan*

*M.u.v. Almere