Contact Lid worden
Boksen in Breda

Boksen in Breda

Boksen Breda

Bokslessen in Breda volg je bij Club Pellikaan, ongeacht je leeftijd of ervaring. Onze bokstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en bieden veel voordelen. Leer stoottechnieken van ervaren trainers, verbeter je conditie op een uitdagende en leuke manier, en train je hele lichaam voor optimale kracht en flexibiliteit.

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train zelfvertrouwen en discipline
  • Vermindert stress en spanning

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Breda

Bij Club Breda hebben we een speciale boksles genaamd Boksfit, waarbij we naast bokstechnieken ook aan traptechnieken werken. Met Boksfit verbeter je je conditie, bouw je kracht op, vergroot je je lenigheid en ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Het is een complete workout die je zowel fysiek als mentaal uitdaagt.

Belangrijk om te weten is dat deelnemers tijdens het boksen hun eigen handschoenen moeten aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat je kunt trainen met persoonlijke bescherming en optimaal kunt genieten van de bokservaring.

Boksles in Breda

Adres

Bijster 30
4817 HX Breda
076 533 5535

BEKIJK KAART

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Naast boksen kun je bij Club Pellikaan ook deelnemen aan groepslessen zoals Pilates en High 5, waardoor je je training kunt variƫren en verschillende aspecten van je fitheid kunt verbeteren. En het beste van alles is dat, als clublid, je na afloop van je les gebruik kunt maken van onze wellnessfaciliteiten om te ontspannen en te herstellen.

Club Pellikaan is een familiegerichte club. We bieden de mogelijkheid om een familieabonnement af te sluiten, zodat je met het hele gezin kunt genieten van een gezonde en actieve levensstijl.

Bekijk ook onze sportschool in Breda en yoga in Breda pagina's voor meer informatie over de andere activiteiten in onze club.

Word lid van Club Pellikaan Breda