Lid worden

Actie Fit by Liz

01 Jun 2018 t/m 30 Jun 2018

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Lizzy Giesen is sinds 1 mei partner van onze Medical Health Clinic. Zij pakt niet alleen je eetpatroon, maar je volledige leefstijl aan. Sluit je in de maand juni een pakket bij haar af, dan ontvang je een gratis consult t.w.v. 27,50 euro. Lees verder!

Lizzy Giesen van Fit by Liz is gewichtsconsulente en gezondheidscoach. Lizzy richt zich op een nieuwe leefstijl in plaats van alleen diëten, zodat het op lange termijn resultaat biedt. Je leert een nieuw eet- en leefpatroon vasthouden dat geheel bij jou als persoon past. Meer over Lizzy's diensten lees je op deze pagina. 

Openingsactie

Omdat Lizzy sinds kort is gestart op de club, heeft zij de hele maand juni een actie. Kies je een van de deze pakketten? Dan ontvang je één consult van 30 minuten t.w.v. 27,50 euro cadeau. Tijdens dit consult bespreekt Lizzy samen met jou je wensen en doelen en maakt zij een plan voor de komende tijd, afhankelijk van het gewenste pakket. Goed om te weten: de begeleiding wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Meer weten of een afspraak maken? Neemt contact op via de mail: info@fitbyliz.nl, bel 06 51 75 14 00 of neem een kijkje op haar website