Contact Lid worden

Nieuw in het MHC

08 Sep 2021 t/m 31 Oct 2021

Wil jij je fitter en vitaler voelen? Op jouw streefgewicht komen en blijven? Geen last van je buik hebben? Of nu echt van die blessure afkomen? Sandra Terlouw is nieuw bij het MHC. Zij is natuurkundig therapeut en kan je hierbij helpen.

Over Sandra

‘Als fysiotherapeut kon ik mijn klanten niet altijd helpen. Klachten kwamen terug of verschenen in een andere vorm. Ik vroeg me af waarom het niet werkte. Door mijn studies en ervaringen kijk ik nu naar het totaalbeeld, naar de orgaansystemen en hun onderlinge samenwerking. Mijn therapie grijpt aan op het gehele proces van denken en voelen, sociale contacten en spiritualiteit. Daarbij heb ik ook aandacht voor jouw eigen verantwoordelijkheid in het ontstaan en aanhouden van klachten.’

Over Sandra

Werkwijze

Sandra pakt je klachten aan met natuurlijke geneeskunde. "Klachten en ziektes kunnen ontstaan wanneer daar een voedingsbodem voor is. De voedingsbodem raakt vervuild wanneer er onvoldoende uitscheiding is van toxines (lees: niet goed verwerkte prikkels). Ziekteverwekkers en symptomen ontwikkelen zich makkelijker in een vervuilde omgeving. Vervuiling leidt dus tot narigheid. Natuurgeneeskunde kiest ervoor jouw voedingsbodem gezond te maken en te houden. En dus niet alleen voor het bestrijden van ziekteverwekkers en klachten." Sandra gaat niet voor een 'quick fix', maar pakt de klachten zodanig aan dat je ook op langere termijn geen klachten meer zal hebben. 

Afspraak maken?

Je kunt op dinsdag naar het gratis inloopspreekuur op de club. De tijden voor deze inloopspreekuren zijn: 08.30 – 09.00, 12.30 - 13.00 en 17.00 - 17.30 uur. Wil je liever een afspraak maken? Dit kan via het contactformulier of bel naar 06 187 914 75. 

Meer weten over de werkwijze van Sandra? Ga naar natuurlijkterlouw.nl