Contact Lid worden

Verbouwing zwembad

02 May 2022 t/m 15 May 2022

Let op! Deze activiteit heeft al plaatsgevonden.

Van maandag 2 t/m zondag 15 mei zijn het zwembad en de wellness tijdelijk gesloten in verband met werkzaamheden. Lees hier wat we gaan doen en wat dit voor jou betekent.

WERKZAAMHEDEN

Wat er gaat gebeuren • Het gehele luchtbehandelingssysteem van het zwembad en de wellness wordt vervangen en geïsoleerd, zodat we een goed klimaat hebben en behouden voor de komende jaren.  

Wat dit voor jou betekent • Tijdens de verbouwing ben je van harte welkom in het zwembad en de wellness van onze club in Apeldoorn. Ook kan je als lid tijdens de verbouwing zonder kosten twee keer per week gebruikmaken van het recreatief zwemmen en/of banenzwemmen bij Zwembad Hoogland. Vouchers + voorwaarden zijn vanaf maandag 2 mei verkrijgbaar bij de receptie.  Let op: neem bij het bezoek aan Zwembad Hoogland zowel je voucher als clubpas en legitimatie mee. 

Wat als jij meedoet met de aqualessen • Tijdens de verbouwing vervallen de aqualessen. Als alternatief bieden we op deze uren vitaliteitslessen aan. Zo kan jij toch nog je vaste beweeguurtje meepakken! Een week van tevoren zijn deze lessen te reserveren via de booking app. 

Zwemlessers • Tijdens de verbouwing vervallen ook de zwemlessen.  

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan een van onze personeelsleden. We danken je voor je begrip en flexibiliteit! 


ALTERNATIEVE ZWEMLOCATIES 

Club Pellikaan Apeldoorn
Frankenlaan 42 7312 TD Apeldoorn
055-35 55 605
clubpelikaan.nl/apeldoorn

Zwembad Hoogland
Sportlaan 15
3832 AZ Hoogland
Zie voor tijden en beschikbaarheid:
www.zwembadhoogland.nl