Contact Lid worden

Workshop lekker ademen + ijsbad

26 Nov 2022

Doe tijdens Namasté November mee met de workshop van Lekker Ademen op zaterdag 26 november. Je leert verschillende adem technieken en daarna ga je de ultieme test aan: het ijsbad. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten!

Waarom deze workshop?

Door het ijsbad in te gaan daag je jezelf uit om grenzen te verleggen. Wanneer dit je lukt is dit een mooie overwinning voor lichaam én geest! Daarnaast kan het je helpen bij deze situaties: 

  • Slaap je slecht, heb je weinig energie of een futloos gevoel?
  • Maar tegelijkertijd moeite met écht ontspannen en tot rust komen?
  • Pieker je vaak en kun je deze gedachten maar moeilijk los laten? 
  • Heb je last van nekklachten en schouderklachten? 
  • Zijn je handen en voeten regelmatig koud?

Dan kan deze workshop je helpen om dit te verbeteren. De manier waarop je ademt heeft namelijk invloed op het zenuwstelsel en daarmee ook op je gemoedstoestand en de manier waarop je op stress reageert. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig: elke gezonde volwassene (18+) kan meedoen. 

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens deze drie uur durende workshop van Lekker Ademen nemen Rens en Rüben je mee in de wereld van de ademhaling. Je leert meer over de werking van je lichaam: waarom is goed ademhalen zo belangrijk? Met praktische oefeningen word je je bewust van de manier waarop je nu ademt en hoe je dit kunt verbeteren. Deze tips kun je meenemen in het dagelijks leven, waardoor je lichaam en geest in balans komen. Aan het einde van de workshop gaan we het ijsbad in voor de ultieme test. De coaches van Lekker Ademen begeleiden je hier doorheen. Door de ademhalingsoefeningen, blootstelling aan kou en de juiste mindset, word jij sterker voor iedere uitdaging die op je pad komt!

Wat leer je tijdens de workshop?

Door het ijsbad in te gaan daag je je lichaam uit om grenzen te verleggen.

Wanneer en kosten

De workshop van Lekker Ademen is op de club in Amersfoort op zaterdag 26 november van 14.30 tot 17.30 uur. Deze unieke ervaring kost normaal 99 euro p.p. Tijdens Namasté November geldt een speciale aanbieding:

Kosten leden: 59 euro p.p. 
Kosten niet-leden: 79 euro p.p. 

Doe je mee, dan ben je ook van harte uitgenodigd voor de koudwaterduik op zondagochtend 27 november om 09.00 uur bij het Henschotermeer. Dit is niet verplicht, maar wel een mooie ervaring om je geleerde technieken te gebruiken!

Wanneer en kosten

Inschrijven

Schrijf je snel in voor deze unieke ervaring via deze link. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Let op: je inschrijving is pas definitief als je hebt betaald bij de receptie van de club. 

Workshop start over:

Dagen
Uur
Minuten
Ik doe mee!