Contact Lid worden
Padel in Apeldoorn

Padel in Apeldoorn

Padel spelen in Apeldoorn

Sla een balletje op de padelbaan in Apeldoorn. Je kunt individueel padel spelen of kiezen voor padelles bij tennis- en padelschool Tennistime. Word lid en speel onbeperkt padel op onze club in Apeldoorn!

  • Racketverhuur
  • Onbeperkt padel spelen als clublid
  • Kinderopvang tijdens het sporten

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Padellen in Apeldoorn?

Dan ben je bij Club Pellikaan Apeldoorn aan het juiste adres. Met een lidmaatschap kun je onbeperkt padel spelen, maar ook fitnessen, tennissen of meedoen met groepslessen. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak padellen als je wilt. Sla een balletje met een vriend(in) en relax daarna nog even in de sauna. 

Heb je kinderen? Dan passen wij op hen in de kidsclub. Na afloop doe je nog gezellig een hapje en drankje in onze Coffee Club. 

Padel speelmaatje zoeken in Apeldoorn?

Zoek je nog iemand om padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de clubladder in Apeldoorn. Hier vind je speelmaatjes op jouw niveau, waarmee je elke twee weken een wedstrijd kunt spelen. 


Padel leren spelen in Apeldoorn?

Heb je nog geen ervaring met padel? Geef je dan op voor padelles. Padellessen worden in Apeldoorn gegeven door tennisschool Global Sport Solutions. Neem voor de mogelijkheden contact op met Mark via info@globalsportsolutions.nl of (+31) 6 18 76 26 75. 

Tarieven Club Pellikaan

Bij Club Pellikaan Apeldoorn vind je alles onder één dak voor één vaste maandprijs. Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot boksen en van sauna tot stoombad. 

En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Bekijk voor meer informatie over squash en tennis:

Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan! Benieuwd naar de tarieven? Neem contact op!

Tarieven Club Pellikaan

Adres

Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn
055-355 5605

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Apeldoorn