Contact Lid worden
Tennis in Tilburg

Tennis in Tilburg

Tennis spelen in Tilburg

Ben je op zoek naar tennis in Tilburg? Bij Club Pellikaan kun je onbeperkt tennissen op een van onze indoor of outdoor tennisbanen en is er bijna altijd wel een baan beschikbaar.

  • Altijd een tennisbaan beschikbaar
  • Daag andere clubleden uit via de competitieladder
  • Wellness faciliteiten na afloop

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Tennisles Tilburg

Bij Club Pellikaan in Tilburg kun je niet alleen genieten van onbeperkt tennis en het huren van tennisbanen (alleen voor leden), maar ook van professionele tennislessen. De ervaren trainers van BOB Tennis, Padel & Club Services staan klaar om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.* 

Of neem deel aan onze interne competitieladder (clubladder) waar je tegen andere leden speelt en jezelf kunt verbeteren door in de ranglijst te stijgen. 

*Tennislessen zitten niet inbegrepen bij een lidmaatschap.

Tennisbaan huren in Tilburg

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om een tennisbaan te huren in Tilburg? Als lid van Club Pellikaan speel je zowel binnen als buiten tennis en geniet je van jouw favoriete sport gedurende het hele jaar, ongeacht het weer. Maak je geen zorgen als je geen eigen tennisracket hebt, want bij ons kun je er een huren.

Het reserveren van een tennisbaan als Club Pellikaan-lid gaat gemakkelijk én snel via onze handige booking app. Kies jouw gewenste datum en tijdstip en de baan wordt onmiddellijk voor jou gereserveerd. Ontdek nu de vele voordelen van het lidmaatschap bij Club Pellikaan en geniet van wellness faciliteiten na afloop! Neem contact op en vraag een rondleiding aan op onze club. 

Adres

Rueckertbaan 219
5042 AE, Tilburg
013 463 4746

Bekijk kaart

Waarom tennis bij Club Pellikaan?

En dat is nog niet alles! Naast tennis hebben we ook faciliteiten voor squash, padel en wellness. Als lid bij Club Pellikaan kun je afwisselen en jouw sportieve horizon verbreden. Neem een kijkje op deze pagina's:

Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint met de sport, bij Club Pellikaan in Tilburg vind je alles wat je nodig hebt voor een actief en gezond leven. Vraag vandaag nog een rondleiding aan en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Word lid van Club Pellikaan Tilburg