Contact Lid worden
zwemles in Breda

zwemles in Breda

Zwemlessen in Breda

Zwemlessen in Breda worden gegeven door onze interne zwemschool Pellikaan. Zwemles is door het EasySwim zwemvest extra veilig. Terwijl je kind zwemt, geniet jij even van je welverdiende rust in The Coffee Club.

Zwemles: vanaf welke leeftijd?

Is je kind vier of vijf jaar? Dan is het tijd om te starten met zwemles! Doordat we werken met kleine groepjes, is er veel persoonlijke aandacht. Je hoeft niet lid te zijn om zwemles te volgen. Wil je eerst meer weten over de tarieven en mogelijkheden om te starten? Neem contact met ons op via zwemles.breda@clubpellikaan.nl. Informeer ook naar de mogelijkheden voor privé zwemles of zwemles voor volwassenen.

Zwemles: vanaf welke leeftijd?

EasySwim zwemlessen

Bij Zwemschool Pellikaan in Breda werken we met de EasySwim methode. Hierbij gaan kids direct het diepe in tijdens de zwemles met het speciale zwemvest. Ze oefenen de zwemslagen door praktijksituaties, zoals zwemmen door een wak of een schat opduiken. Hierdoor krijgen kinderen op een speelse en veilige manier zwemles, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. 

Zwemles bij Club Pellikaan

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. In The Coffee Club in Breda kun je even ontspannen met een tijdschrift, gezond lunchen of een goede kop koffie drinken tijdens de zwemles. Ben je zelf lid van de club? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwemles te sporten om te relaxen in de sauna. 

Zwemles bij Club Pellikaan
Teaser

Beginnen met zwemles in Breda?

Tarieven