Contact Lid worden
Boksen in Amersfoort

Boksen in Amersfoort

Boksen Amersfoort

Boksen in Amersfoort bij Club Pellikaan is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je niveau of ervaring. Met onbeperkte bokslessen biedt Club Amersfoort een full-body workout met veel uitdaging en afwisseling. Ontdek de voordelen van boksen op meerdere niveaus met professionele trainers.

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train zelfvertrouwen en discipline
  • Vermindert stress en spanning

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Amersfoort

Bij Club Pellikaan Amersfoort kun je onbeperkt deelnemen aan bokslessen, ongeacht je niveau of ervaring. Onze lessen zijn gericht op de bokszak, maar we combineren ze ook met functionele oefeningen om je hele lichaam te trainen. Het enige dat je nodig hebt zijn je eigen bokshandschoenen. Onze bokslessen bieden een full-body workout met veel uitdaging en afwisseling. Kom langs bij Club Pellikaan Amersfoort en daag jezelf uit!

Schijnt het zonnetje? Dan boksen we buiten op The Field.

Adres

De Brand 5
3823 LE Amersfoort
033-456 2982

Bekijk kaart

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Als je op zoek bent naar een uitdagende en leuke sportactiviteit, dan is boksen bij Club Pellikaan Amersfoort zeker de moeite waard. Onze bokslessen zijn gericht op de bokszak en we combineren dit met functionele oefeningen voor een complete full-body workout. Als clublid maak je gebruik van een breed scala aan groepslessen, zoals HIIT en yoga in Amersfoort, maar ook individueel sporten. 

Na je training kun je ontspannen en herstellen in onze luxe wellness faciliteiten. En als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, dan kun je bij ons ook terecht met een familieabonnement. Ontdek onze sportschool in Amersfoort en schrijf je in voor een proefles.

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Word lid van Club Pellikaan Amersfoort