Contact Lid worden
Familie abonnement

Familie abonnement

Familie abonnement sportschool

Welkom bij Club Pellikaan, dé sportschool waar het hele gezin kan sporten! Met ons speciale familie abonnement bieden wij een sportervaring voor alle leeftijden. Geniet van onze uitgebreide faciliteiten, professionele begeleiding en een gezellige sfeer. Ontdek de voordelen van het gezamenlijk sporten en maak samen herinneringen. Kies voor een gezonde levensstijl en ervaar de unieke mogelijkheden van ons familie abonnement sportschool.

  • Sport samen met het hele gezin
  • Kinderopvang tijdens het sporten
  • Na het sporten samen het zwembad in

Onbeperkt sporten met de familie

Bij Club Pellikaan ben je met het hele gezin welkom om onbeperkt te sporten. Met ons familie abonnement geniet je niet alleen van een uitgebreid sportaanbod, maar ook van een persoonlijke fitcoach die je begeleidt op jouw fitnessreis. 

Ontdek verschillende activiteiten zoals fitness, tennis, padel, yoga en diverse groepslessen. We hebben ook speciale sportlessen voor kinderen, zoals dansen, judo en peutergym. Wil je zorgeloos sporten terwijl je kinderen vermaakt worden? Ontdek onze sportschool met kinderopvang. Samen sporten en plezier beleven, dat is Club Pellikaan!

Onbeperkt sporten met de familie

Familiezwemmen bij Club Pellikaan

Bij Club Pellikaan kun je met het hele gezin genieten van gezellige zwemmogelijkheden. Onze locaties in AmersfoortApeldoornBredaGoirleTilburg en Maastricht bieden recreatief zwemmen aan voor het hele gezin. Kom samen spelen, ontspannen en plezier maken in ons zwembad. Daarnaast bieden we ook zwemlessen aan, zowel voor kinderen als volwassenen. Wil je meer weten over ons recreatief zwemmen? Bekijk onze pagina over vrijzwemmen en ontdek alle mogelijkheden. Voor zwemlessen kun je terecht bij onze zwemles pagina. Word lid van Club Pellikaan en beleef samen zwemavonturen!

Familie abonnement bij Club Pellikaan

Met een familie abonnement bij Club Pellikaan geniet je samen met het hele gezin van talloze mogelijkheden. Ontdek verschillende sportactiviteiten, zoals fitness, tennis, padel, yoga en diverse groepslessen. Daarnaast kun je als gezin gebruikmaken van onze zwemfaciliteiten.* Na al deze inspanning relax je samen in The Coffee Club

Voorwaarden voor een familielidmaatschap zijn flexibel en op maat gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschapsopties die passen bij de behoeften van jouw gezin. Voor meer informatie over het lid worden en de beschikbare clublocaties kun je terecht op onze lid worden pagina. Ontdek welke Club Pellikaan het dichtst bij jou in de buurt is en begin vandaag nog met het bevorderen van een gezonde levensstijl voor de hele familie.