Contact Lid worden
Boksen in Goirle

Boksen in Goirle

Boksen Goirle

Bij Club Goirle train je je lichaam en uithoudingsvermogen met boksen. Onze bokslessen bieden tal van voordelen voor je lichaam en welzijn. Gebruik boksen als een uitlaatklep voor stress en spanning, krijg meer energie en word fysiek sterker. Ontdek boksen in Goirle en bereik je fitnessdoelen op een motiverende en stimulerende manier!‚Äč

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train zelfvertrouwen en discipline
  • Vermindert stress en spanning

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Goirle

Bij Club Goirle zijn onze bokslessen toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of ervaringsniveau. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, bij ons ben je welkom.

Onze bokstraining is zorgvuldig opgebouwd om een effectieve workout te bieden. De les begint met een warming-up om je lichaam voor te bereiden op de training. Vervolgens ga je aan de slag met oefeningen met een bokszak, waarbij je stoot- en verdedigingstechnieken leert en je conditie en kracht opbouwt. Wanneer het zonnetje schijnt trainen we buiten op The Field.

Let op: met het boksen neem je je eigen bokshandschoenen mee. 

Boksles in Goirle

Adres

De Tolstaak 1
5051 NX Goirle
013-534 9050

Bekijk kaart

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Naast boksen kun je bij Club Pellikaan in Goirle ook deelnemen aan diverse groepslessen, zoals Bodypump en Pilates. Dit geeft je de mogelijkheid om je training af te wisselen en verschillende aspecten van je fitheid te verbeteren. Bovendien relax je - als clublid - na je intense workout in onze wellnessfaciliteiten.

Club Pellikaan is een familiegerichte club, en daarom bieden we de optie om een familieabonnement af te sluiten. Dit betekent dat je niet alleen zelf kunt genieten van bokslessen, maar je kindje ondertussen ook lekker kan spelen in onze kidsclub.

Ontdek onze uitgebreide faciliteiten en het diverse aanbod aan sporten bij Club Pellikaan in Goirle. Bekijk ook onze sportschool in Goirle en yoga in Goirle pagina's voor meer informatie over onze andere faciliteiten.

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Word lid van Club Pellikaan Goirle