Contact Lid worden
Boksen in Maastricht

Boksen in Maastricht

Boksen Maastricht

Bij Club Maastricht kun je meerdere keren per week genieten van bokslessen onder begeleiding van professionele trainers. Of je nu een man of vrouw bent en ongeacht je ervaringsniveau, bieden wij een uitdagende en stimulerende omgeving om je boksvaardigheden te verbeteren. Versterk je uithoudingsvermogen en ontdek de opwindende wereld van boksen in Maastricht.

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train zelfvertrouwen en discipline
  • Vermindert stress en spanning

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Maastricht

Bij Club Maastricht bieden we bokslessen die zorgvuldig zijn opgebouwd om een complete training te bieden. De les begint met een grondige warming-up om je lichaam voor te bereiden op de boksles. Vervolgens ga je aan de slag met het oefenen van verschillende bokscombinaties, vaak in groepjes van twee, waarbij je stoot- en verdedigingstechnieken kunt perfectioneren.

We willen je vragen om je eigen bokshandschoenen mee te nemen tijdens het boksen. Dit zorgt voor persoonlijke hygiƫne en optimale bescherming tijdens de training.

Doe mee aan onze bokslessen in Maastricht en ervaar een dynamische en uitdagende training waarin je je boksvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Adres

Dousbergweg 4
6216 GC, Maastricht
043-34 66 766

Bekijk kaart

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Bij Club Pellikaan in Maastricht bieden we meer dan alleen boksen. Je kunt met het hele gezin genieten van deze sport door middel van ons familieabonnement. Het is de perfecte gelegenheid om samen plezier te hebben en gezond te blijven.

Na het boksen ontspan en herstel je in onze luxe wellnessfaciliteiten. Laat je spieren tot rust komen in de sauna of geniet van een verkwikkende duik in het zwembad.

Club Pellikaan heeft een diversiteit aan groepslessen, waaronder populaire disciplines zoals Bodypump en Pilates. Hierdoor kun je jouw training afwisselen en jezelf blijven uitdagen.

Ontdek het brede scala aan faciliteiten en activiteiten bij Club Pellikaan. Neem een kijkje bij onze sportschool in Maastricht en yoga in Maastricht voor meer informatie over specifieke activiteiten in onze club.

Word lid van Club Pellikaan Maastricht