Contact Lid worden
Boksen in Tilburg

Boksen in Tilburg

Boksen Tilburg

Bij Club Tilburg volg je boks- en kickbokslessen voor een complete full-body workout. Leer stoottechnieken, verbeter je uithoudingsvermogen en coördinatie. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Kom langs en ervaar de voordelen van boksen bij Club Tilburg!

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen
  • Train discipline en zelfvertrouwen
  • Vermindert spanning en stress

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Boksles in Tilburg

Bij Club Tilburg volg je bokslessen -wanneer het weer het toelaat- in de buitenlucht op The Field. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveau's. Een typische les bestaat uit een warming-up, techniek van stootcombinaties oefenen, hartslagverhogende oefeningen en het conditionele deel waarbij we op de bokszak stoten. Afhankelijk van het niveau van de groep sparren we ook op elkaar. Het is belangrijk dat je je eigen handschoenen mee hebt tijdens het boksen

Boksles in Tilburg

Adres

Rueckertbaan 219
5042 AE Tilburg
013-463 4746

Bekijk kaart

Waarom boksen bij Club Pellikaan?

Bij Club Pellikaan Tilburg bieden we niet alleen bokslessen aan, maar ook andere groepslessen zoals XCORE en Tai Chi/Qigong. Na de les ontspan je in onze luxe wellness faciliteiten. Als clublid kun je ook profiteren van een familieabonnement. Onze sportschool in Tilburg is meer dan alleen een sportschool en we bieden tal van faciliteiten om jouw sportervaring compleet te maken. Ontdek bijvoorbeeld onze yogalessen in Tilburg.

Word lid van Club Pellikaan Tilburg