Contact Lid worden
Kidsclub Almere

Kidsclub Almere

Sporten met kinderopvang

Het gezinsleven is mooi, bijzonder en soms ook best pittig. Een momentje voor jezelf schiet er nog wel eens bij in. Daarom passen we bij Club Pellikaan Almere graag op jouw kinderen in de Kidsclub. Terwijl zij lekker spelen, doe jij mee met je favoriete groepsles of train je in de fitness.

  • Kinderopvang tijdens het sporten
  • Inbegrepen bij een family lidmaatschap
  • Leuke activiteiten voor kinderen

Hoe werkt het?

Als je een family lidmaatschap hebt kun je je kids (0-12 jaar) naar de Kidsclub brengen als je zelf gaat sporten, voor maximaal twee uur. We vragen je om je kind minimaal 2 dagen van tevoren aan te melden bij de receptie.

Openingstijden Kidsclub

Ma, woe & vrij08.30 - 11.30 uur                         
Zondag 09.00 - 12.00 uur


Heb je een premium lidmaatschap? Voor 15 euro* per maand extra kun je je lidmaatschap upgraden naar een family lidmaatschap. 


*Geldig bij een abonnement van 12 maanden. Kinderen t/m 17 jaar. 

Hoe werkt het?

Jumpen op vrijdag

Wist je dat we met de kids elke vrijdag in november van 09.30 - 10.00 uur gaan jumpen bij Jumping Jack? Alleen als er jonge bezoekers (0-1 jaar) aanwezig zijn komt het jumpen te vervallen, maar dit kunnen we je uiterlijk één dag van tevoren laten weten. 

Jumpen op vrijdag

Heb je vragen?

Het kidsclubreglement is beschikbaar in de kidsclub. Daarin vind je alle voorwaarden en regels en dus waarschijnlijk veel antwoorden. Voor overige vragen kun je terecht bij onze collega's uit de kidsclub of de receptie. 

Teaser

Bekijk ook: Jumping Jack

Lees meer