Contact Lid worden

Padel in Maastricht

Padel spelen in Maastricht

Sla een balletje op de padelbaan in Maastricht. Je kunt spelen op de outdoor padelbanen. Binnenkort openen we ook indoor padelbanen. Padel is altijd inclusief bij je lidmaatschap!

  • Onbeperkt spelen op de outdoor én indoor banen
  • Inclusief bij je Club Pellikaan lidmaatschap
  • Naast andere faciliteiten als fitness en wellness

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Padellen in Maastricht

We hebben de club uitgebreid met maar liefst vier padelbanen in Maastricht. Binnenkort openen we ook indoor padelbanen. Op deze banen speel je padel in een twee tegen twee opstelling. 

Je kunt onbeperkt padel spelen met een lidmaatschap. Je betaalt dus niet per keer, maar kunt zo vaak je wilt een padelbaan reserveren in Maastricht. 

Ben je nog opzoek naar een maatje om samen padel mee te spelen? Meld je dan aan voor de padelladder van Sportconnexions

Padellen in Maastricht

Padel training in Maastricht

Wil je kennismaken met de sport padel? Kies dan voor een padel training in Maastricht. Marij Perry is op deze club de tennis- en padelschool. 

Tijdens deze padel trainingen leer je alle spelregels, techniek en oefen je tijdens verschillende potjes. De spelregels lijken op tennis, maar met het grote verschil dat de bal ook tegen de wanden mag komen tijdens het spel.

Daarnaast is de opslag onderhands, waarbij de bal eerst moet stuiteren achter de servicelijn voor je serveert. Klik hier voor de prijzen van de padellessen in Maastricht.

Padel training in Maastricht

Padel spelen bij Club Maastricht

Kun je al padel spelen en zoek je tegenstanders? Dan kun je jezelf opgeven voor de clubladder in Maastricht. Vraag hiernaar bij de receptie van de club. Wil je beginnen met padellen in Maastricht? Word lid van de club! Je krijgt alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Bekijk voor meer informatie over andere racketsporten:

Van padel tot tennis, van BODYPUMP tot yoga van sauna tot stoombad. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij Club Pellikaan!

Teaser

Padel spelen?

Word lid

Adres

Dousbergweg 4
6216 GC Maastricht
043-346 6766

Bekijk kaart

Word lid van Club Pellikaan Maastricht