Contact Lid worden

Peutergym

Kinderen zijn gemaakt om lekker te bewegen. Klimmen, rollen en klauteren zijn de favoriete bezigheden van veel peuters. Is jouw huis niet spring- en klauterproof? Geef je kind dan op voor Peutergym! In de gymzaal kunnen kinderen vrijuit bewegen en spelen.

Wat is Peutergym?

Kinderen spelen steeds minder buiten. Peutergym is daarom een goede aanvulling op het beweegpatroon. Het stimuleert hun motorische en sociale ontwikkeling. Kinderen die aan Peutergym doen, hebben vaak een voorsprong op leeftijdsgenootjes in de ontwikkeling. Hun zelfvertrouwen krijgt hiermee een flinke boost. Handig voor als zij straks naar de basisschool gaan!

Wat is Peutergym?

Peutergym of kleutergym?

Tijdens peutergym krijgen kids leuke en uitdagende opdrachten onder leiding van een instructrice. Peutergym is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen die jonger dan 2 jaar zijn en al lopen, kunnen in Amersfoort en Breda ook meedoen. In Apeldoorn en Breda zijn de lessen alléén voor kids. In Amersfoort mogen ouders meedoen met de les. Sommige clubs bieden daarnaast ook kleutergym aan, voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Peutergym is beschikbaar in Amersfoort, Apeldoorn en Breda.

Peutergym of kleutergym?
Teaser

Kidslessen volgen?

Bekijk het rooster