Contact Lid worden
Dansles

Dansles

Take every chance to dance

Sierlijk bewegen als een echte ballerina of stoer dansen op de nieuwste hits: dansles is een sport voor meisjes én jongens. Begint jouw kind ook meteen te bewegen als er muziek wordt opgezet? Geef hem of haar dan op voor dansles!

Waarom dansles?

Dansen stimuleert je creatieve ontwikkeling. Tijdens dansles gebruik je je fantasie en kun je een stukje van jezelf laten zien. Het is geen teamsport, maar toch is samenwerken erg belangrijk. Een choreografie maak je immers met de hele groep! Anders dan bij teamsporten kennen we bij dansles geen winnen of verliezen: ieder kind mag op zijn of haar manier dansen. Onzekere kinderen krijgen daardoor meer zelfvertrouwen. 

Waarom dansles?

Welke stijlen dansen we?

Tijdens de danslessen combineren we diverse dansstijlen zoals streetdance, ballet en breakdance. Soms hebben we speciale lessen voor specifieke dansvormen. Op de beste beats oefenen we stap voor stap een choreografie met de dansleraar. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de leeftijd van de kinderen. Hoe ouder de dansers, hoe uitdagender de dansles. 

Dansles wordt gegeven in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg.

Welke stijlen dansen we?
Teaser

Dansles proberen?

Bekijk het rooster van jouw club