Contact Lid worden

zwemles

Is je kind vier jaar of ouder? Dan is het tijd voor zwemles! Bij Club Pellikaan werken we in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Ook geven we op veel clubs babyzwemmen en peutersurvival.

Haal je zwemdiploma

Zwemles bij Club Pellikaan staat zwemles in het teken van spelenderwijs leren zwemmen. Wij werken met kleine groepjes voor veel persoonlijke aandacht. Je start met zwemles vanaf de leeftijd vier jaar. Op onze clubs in het zuiden werken we met de EasySwim methode, waarbij je één zwemdiploma haalt wat gelijk staat aan A, B en C. Doordat de kinderen spelenderwijs leren zwemmen, ervaren zij dit vaak als iets wat erg leuk is om te doen. Dat is een must op de weg naar zwemveiligheid. Je kind hoeft niet lid te zijn van de club om zwemles te volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Haal je zwemdiploma

Zwemles in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. 

Op welke club zwemles?

Je kunt zwemles volgen op alle clubs m.u.v. Almere. Bekijk voor meer informatie:

Zwemles in Amersfoort
Zwemles in Apeldoorn
Zwemles in Breda
Zwemles in Goirle
Zwemles in Maastricht 
Zwemles in Tilburg

Baby en peuter zwemmen

Op sommige clubs hebben we ook babyzwemmen. Dit is voor baby's vanaf een paar maanden oud en is goed voor de lichamelijk en motorische ontwikkeling. Vanaf 2,5 jaar stromen kinderen door naar peutersurvival: reddingszwemmen voor peuters. Hier leren kleine kinderen om zich zelfstandig op de rug te draaien en naar de kant te zwemmen na een val in het water. De ideale voorbereiding op zwemles en een veilig gevoel voor ouders!

Peutersurvival is voor kinderen vanaf 2,5 jaar en wordt gegeven op onze clubs in het zuiden. 

Baby en peuter zwemmen

Privé zwemles

Op alle clubs met zwembad werken we in kleine groepjes, waardoor het ook voor kinderen met een lichamelijk beperking, ADHD of autisme vaak goed lukt om mee te komen in de reguliere zwemles. Wil je toch meer persoonlijke aandacht? Informeer dan naar de mogelijkheden voor privé zwemles. Dit geldt ook wanneer je geinteresseerd ben in de mogelijkheden voor zwemles voor volwassenen. Je hoeft niet lid te zijn van de club om zwemles te volgen. Benieuwd wat zwemlessen kosten? Klik op onderstaande button voor de tarieven van zwemles. 


Zwemschool Pellikaan

Op onze clubs in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht krijgen kinderen les van Zwemschool Pellikaan met de EasySwim methode. Hierbij gaan kids direct het diepe in tijdens de zwemles met het speciale zwemvest. Ze oefenen de zwemslagen door praktijksituaties, zoals zwemmen door een wak of een schat opduiken. Hierdoor krijgen kinderen op een speelse en veilige manier zwemles, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. In Amersfoort wordt zwemles gegeven door Get Flexible, in Apeldoorn door Zwemschool Dolfijn.

The Coffee Club

Het leven is al druk genoeg. Daarom doen wij er alles aan om zwemles óók voor ouders leuk te maken. Ontspan tijdens de zwemles in The Coffee Club. Met een tijdschrift, een gezonde lunch of een goede kop koffie. Living the good life!

The Coffee Club
Teaser

Beginnen met zwemles?

Tarieven