Contact Lid worden

Praktijkruimte huren

Medical Health Clinic

Op zoek naar een plek waar je samen met een team van medisch specialisten kunt werken als zelfstandig ondernemer? Wij hebben praktijkruimte beschikbaar in het Medical Health Clinic, gevestigd bij Club Pellikaan.

Wat is Medical Health Clinic?

In dit paramedisch centrum werken verschillende (medische) specialisten zoals fysiotherapeuten, psychologen en diëtisten samen onder één dak. 

Voordelen van een praktijk bij MHC

  • Bij het MHC werken allerlei disciplines samen. Hierdoor krijgen cliënten altijd de juiste behandeling en kun je makkelijk doorverwijzen naar andere specialisten binnen het team.
  • Je hebt dagelijks contact met andere medische specialisten. Zo is er ruimte om te sparren over bijvoorbeeld do’s, don’ts, trends en andere onderwerpen uit de branche.
  • Je werkt in een positieve en bruisende omgeving waar je gebruik kunt maken van diverse faciliteiten zoals de fitness, zwembad en The Coffee Club.

Gericht op gezondheid in plaats van ziekte

‘Ik merk dat het voor mijn cliënten prettig en stimulerend is om in een gezonde, frisse omgeving - gericht op gezondheid in plaats van ziekte - aan de slag te gaan. Van cliënten hoor ik terug hoe vriendelijk ze ontvangen worden bij de receptie. Hierdoor voelt iedereen zich erg welkom.’

Machteld, psycholoog bij MHC Breda

Club Pellikaan

Medical Health Clinic is gevestigd bij Club Pellikaan: een familiebedrijf met zeven sportclubs. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life.

Een praktijkruimte huren? Mail Deborah van den Eerenbeemt via deerenbeemt@clubpellikaan.nl