Contact Lid worden

Yoga

Yoga bij Club Pellikaan

Yoga geeft je rust en ontspanning. Een moment om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte. Vind balans tijdens onze vele yogalessen.

  • Onbeperkt yogalessen bij een lidmaatschap
  • Ook hot yoga mogelijk in de infrarood verwarmde zaal
  • Na de les nog even ontspannen in de wellness*

Waarom yoga?

Yoga zorgt dat je soepeler in je vel zit en meer ontspannen bent. Door diverse yoga oefeningen zorg je voor een betere doorbloeding van het lichaam. Een yogales bestaat meestal uit ademoefeningen, lichaamsoefeningen en meditatie. Yoga wordt gegeven in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg. 

Waarom yoga?

Yoga is voor iedereen

Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben. Een yogales doe je in makkelijk zittende kleding op blote voeten of sokken. Wij hebben yogamatjes, maar je mag natuurlijk ook zelf een yogamatje meenemen. Niet lid en benieuwd of yoga iets voor jou is? Neem dan contact op met onze sportadviseurs voor een vrijblijvende proefles. 

Yoga is voor iedereen

Welke yoga lesvorm?

In sommige clubs bieden we ook holistische yoga aan, met veel ruimte voor ontspanning en spiritualiteit. Of poweryoga, wat meer een fysieke les is. Bij yin yoga blijf je lang in dezelfde houding, wat weer goed is voor je bindweefsel. In Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg bieden we ook hot yoga aan.

Teaser

Bekijk ook: hot yoga

Meer info

* Club Pellikaan Almere heeft geen wellness en zwembad.