Contact Lid worden

Yoga

Yogalessen bij Club Pellikaan

Doe mee met yogalessen bij Club Pellikaan. Yoga geeft je rust en ontspanning. Een moment om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte. Kies uit de vele soorten yogalessen voor jong en ouder.

  • Onbeperkt yogalessen bij een lidmaatschap
  • Ook hot yoga mogelijk in de infrarood verwarmde zaal
  • Na de les nog even ontspannen in de wellness*

Welke soorten yoga zijn er?

Yoga zorgt dat je soepeler in je vel zit en meer ontspannen bent. Een yogales bestaat meestal uit ademoefeningen, lichaamsoefeningen en meditatie. Op alle clubs hebben we hot yoga in een infrarood verwarmde zaal. Daarnaast bieden we per club een wisselend programma van yogalessen aan zoals hatha yoga, yin yoga en power yoga. Geniet van rust en ontspanning bij:

Welke soorten yoga zijn er?

Wat heb je nodig voor de yogales?

Een yogales doe je in makkelijk zittende kleding op blote voeten of sokken. Wij hebben yogamatjes, maar je mag natuurlijk ook zelf een yogamatje meenemen. Er zijn yogalessen voor verschillende niveaus. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben. Niet lid en benieuwd of yoga iets voor jou is? Informeer bij onze sportadviseurs voor de mogelijkheden van een proefles.

Wat heb je nodig voor de yogales?

Wat kost een yogales?

Als lid van Club Pellikaan kun je onbeperkt yogalessen volgen. Heb je kinderen, dan passen wij op hen in de kidsclub. Zo geniet je extra van me-time tijdens de yogales! Daarna kun je nog even relaxen in de sauna en stoombad*. Wil je eerst proberen of yoga iets voor jou is? Informeer naar de mogelijkheden voor een proefles. Benieuwd naar de tarieven? Laat dan ook je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op voor een persoonlijk aanbod.

Teaser

Bekijk ook: hot yoga

Meer info

* Club Pellikaan Almere heeft geen wellness en zwembad.