Contact Lid worden
Tennis in Amersfoort

Tennis in Amersfoort

Tennis spelen in Amersfoort

Ontdek tennis in Amersfoort bij Club Pellikaan - dé ideale plek voor tennisliefhebbers! Bij Club Pellikaan geniet je van onbeperkt tennis op een van onze outdoor of indoor tennisbanen. Ook kun je tennislessen volgen. Word lid van de club en speel onbeperkt tennis.

  • Outdoor en indoor tennisbanen
  • Bijna altijd een baan beschikbaar
  • Geniet na een potje tennis in de wellness

KOM LANGS VOOR EEN RONDLEIDING

MAAK EEN AFSPRAAK

Tennislessen Amersfoort

Bij Club Pellikaan in Amersfoort ben je niet alleen aan het juiste adres voor onbeperkt tennis en het huren van tennisbanen (wanneer je lid bent van onze club), maar ook voor professionele tennislessen

De ervaren trainers van Tennis Academy Kockx staan klaar om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.*

*Tennislessen zijn niet inbegrepen bij het lidmaatschap.

Tennisbaan huren in Amersfoort

Wil je een tennisbaan huren in Amersfoort? Als lid bij Club Pellikaan speel je indoor of outdoor tennis en geniet je dus het hele jaar door van je favoriete sport -ondanks de weersomstandigheden! Ook als je geen eigen tennisracket hebt, kun je er een bij ons huren.

Reserveer eenvoudig een tennisbaan in Amersfoort als lid van Club Pellikaan via onze booking app. Kies je gewenste datum en tijdstip en de baan is voor jou gereserveerd. Zo kun je altijd op het door jou gewenste moment tennissen! Neem contact op en vraag een rondleiding aan op onze club. 

Adres

De Brand 5
3823 LE, Amersfoort 
033 456 2982

Bekijk kaart

Waarom tennis bij Club Pellikaan?

Maar dat is niet alles! Naast tennis bieden we ook faciliteiten voor squash, padel en wellness. Zo kun je als lid bij Club Pellikaan afwisselen en naast het spelen op een tennisbaan in Amersfoort je sportieve horizon verbreden. 

Of je nu een ervaren tennisser bent of net begint met de sport, bij Club Pellikaan vind je alles wat je nodig hebt voor een actief en gezond leven. Vraag een rondleiding aan en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Word lid van Club Pellikaan Amersfoort